web analytics

Ska vi….

… leka?

Ok sa Impe – aldrig svårövertalad ;-)

Vi var ju lite i valet och kvalet när vi skaffade Impe då grabbarna skulle bli lite väl nära varandra i ålder men hittills har det bara varit positivt. Dom har så himla roligt ihop och man märker verkligen hur mycket dom gillar varandra :inlove: Sen får man väl se hur det blir nu när dom är tonåringar och sen när dom så småningom blir vuxna?! Men jag tror och hoppas att det kommer att fortsätta gå så här bra!

Det har varit fullt upp med olika saker den här veckan så det har bara blivit korta lydnadspass i köket men i dag blev det ett vid simhallen då jag ändå måste handla och tog med hundarna.

Först gick vi en sväng på festivalområdet så Impe fick röra lite på sig ;-) sen blev det lite träning för Király på grusplanen där jag stält bilen. Ff, ligg och stå under gång fick det bli och vi kom faktiskt ett steg framåt i alla tre momenten – roligt :yes:

Handlat, gjort klart julklappen till Collieklubbens sydöstra lokalområdes ”årsmöte” på söndag, tvättat och tränat lite apportering och ”springa från mig” i trädgården. I apporteringen var det fokus på att greppa ”där ute” och farten in till mig, tycker båda blev klart bättre :yes:
Behövde träna ”av mig lite” då det i och för sig blir en hundig helg men utan hund…..

Nu lunch sedan packa och jobba innan det bär av mot Vadstena/Linköping för att i morgon gå på SBKs seminarium om hundens hälsa, ska bli intressant. Får resesällskap så timmarna i bilen lär gå fort, vet hur trevligt det kan vara när man fördjupar bekantskapen under en bilresa. Glömmer aldrig en resa för nästan två år sedan som gav mig så mycket både direkt och indirekt :rose:
Övernattning blir det hos Kenzos (Királys bror) snälla matte, ska bli roligt att träffa dom båda igen :-))

  

 

6 reaktioner till “Ska vi….”

  1. När det gäller nära i ålder tror jag allt hänger på uppfostran och vilka individer man har och whippeter är ju knappast kända för att vara bråkstakar <3
    Härligt att det går framåt med träningen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.