web analytics

Så tråkigt

140910_v_rum

Ja just nu känns det ganska tråkigt, Hojt har fortfarande ont trots att han har ätit antibiotika i tre veckor *sorry* . Vi försöker roa oss med lite specialsök då det inte sliter på hans kropp men man märker att han fort blir trött.

Luna och jag försöker träna en kort, kort stund varje dag och hittills verkar hon tycka det är kul. Men jag tror det kommer att ta LÅNG tid innan vi får till någon form av appellydnad *crazy* . Hon får även spåra då och då och en – två gånger i veckan försöker vi köra lite budföring/rapportträning med Ulrika och det gillar hon skarpt *good*

Inte heller har jag så mycket jobb just nu så för att fördriva tiden tog jag och gjorde om lite hemma *pardon* . Bland annat lade vi på den stora gula/svart Wiltonmattan vi fått av pappa och det uppskattades mycket av Hojt och Luna som genast invigde den med en rejäl lekomgång! Sen blev det lite nya gardiner och lite ommöblering, jag har inte haft något vettigt skrivbord på ett tag men nu så. Ska bli så skönt att kunna sitta ordentligt igen.

140910_arbrum

4 reaktioner till “Så tråkigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.