web analytics

Familjen och företaget

Tiden flyger iväg och när jag måste prioritera vad jag vill göra så går alltid Jerker och hundarna först. Är så otroligt glad över min underbara man som alltid ställer upp på mig och låter mig satsa på hundarna och mitt företag :heart:  Just nu har jag massage för hund och försäljning av Bravodrjurfoders produkter men vi funderar på att kanske utöka med någon mer produkt och kanske lite mer friskvårdsmöjligheter. Är det någon som har någon idé eller önskemål är ni välkomna att höra av er, skriv i komentarsfältet eller kolla in kontaktuppgifterna på www.hundkanslan.se

När det gäller våra tre hundar är de väldigt olika men lika viktiga familjemedlemmar ändå och både jag och Jerker väljer självklart vår lilla familj om vi måste välja. Och trots att hundarna är olika så fungerar dom väldigt bra ihop vilket är skönt:

140902_bus

Hojt och Luna busar väldigt mycket tillsammans både inne och ute, medan Impe och Luna mest sover tillsammans inne men busar massor ute :inlove:

140905_sova

Som idag när vi var hos mamma på lunch (vi hade gått en skön promenad först, hundarna uppskattar verkligen att gå på ställen de inte går så ofta på) så var det inga problem för whipparna att samsas i den relativt lilla korg mamma har :inlove:

Just nu tränar vi inte så mycket då Hojt fortfarande har ont (halva antibiotikakuren är nu avklarad) och Luna tycker att det räcker med en liten träningsstund då och då. Jäkligt tråkigt tycker jag men jag får väl satsa extra på företaget ett tag ;-)

4 reaktioner till “Familjen och företaget”

  1. SÅ härligt att du kan jobba igen! *good*

    Koner med hål i som man kan trä in pinnar i olika höjder… när stegen är för låg…. kanske. Fast det kanske inte är sådant du menar?

    Hoppas hoppas hoppas att Hojtet blir bra!!

    1. Mmm tycker jag med :yes:

      Nä det var det kanske inte men det var en riktigt bra ide, ska fundera på den :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.