web analytics

Föreläsningar

140923_hojt_impe

I förrgår var det ett riktigt härligt höstväder och självklart ville hundarna ut på altanen och sola :heart:

Livet rullar på, jag tränar en del med Luna och Jerker tränar rallylydnad med Impe. Enligt rykten är dom riktigt duktiga så vi håller tummarna för att dom snart kommer ut på tävlingsbanorna :yes:

Senaste veckan har jag jobbar en hel del med en föreläsning som jag kallar ”Näringslära och hur du fysiskt tar hand om din hund”. I går var det premiär för den nya varianten av föreläsningen på Tingsryds BK och det kändes riktigt bra. Tror även att den blev uppskattad av åhörarna, dom var aktiva och ställde en del frågor vilket alltid är roligt. Efteråt fick jag lite feedback av bästa coachen så när jag nu ska hålla samma föreläsning i kväll på Emmaboda BK hoppas jag att den blir ännu lite bättre ;-)

Vädret i morse främjade verkligen att sitta inne och plugga på lite mer till i kväll, Luna uppskattade mycket att matte satt still i soffan :inlove:

140925_luna

 

4 reaktioner till “Föreläsningar”

  1. Näringslära är intressant. Och krångligt. I bland får jag för mig att sätta i gång med barf…. Till slut vet jag varken ut eller in och så får hundarna äta det de brukar och mår bra av… *search*

    Hojtets öra är ju bara för gulligt! *yes*

    1. Ja det är inte lätt men väldigt intressant *good*
      Fast har man ett foder hunden tycker om, mår bra på och inte är för tjock så är det huvudsaken :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.