web analytics

Så bra och praktiskt!

Nu är det länge sedan jag skrev här igen… Så jag börjar med ett inlägg om Turans och min härliga resa med husbilen för tre veckor sedan.

Vårt första stopp var hos Csigora där jag var på en mycket intressant föreläsning om ”En hållbarare hund”.

Jag fick en hel del bekräftelse på att jag jobbar rätt med våra hundar både i vardagen och inför tävling, men även fler nya tankar och idéer med mig därifrån.

Sen var det ju praktiskt och en stor fördel att föreläsningen hölls ovanpå butiken så efteråt kunde jag passa på att bunkra upp med hundmat. Det är nämligen så bra att Csigora har både Magnussons torrfoder och blötfoder, det enda helsvenska torrfoder som finns, alla ingredienser är svenska och det görs i Sverige och hundarna gillar det skarpt = kan inte bli bättre (:yes:) !

Vi stod kvar vid Csigora över natten och tog det lite lugnt på morgonen innan vi gick en rejäl runda och sedan fortsatte vår färd.

Nästa stopp var Norrköping där Turan var med på årets sista whippetracetävling, Derbyt. Hon har visat sig ha en riktigt vinnarskalle så trots att det var väldigt trångt och jämt i hennes final så lyckades hon ta sig först över mållinjen med en hundradels marginal :inlove: !

Efter den trevliga dagen åkte vi vidare mot Stockholm och lite ”funktionerande” innan vi landade hos min kära far och Leila. Jag tar varje chans jag får att hälsa på dom, man vet ju aldrig vad som kan hända varken med dom eller oss och det är ju inte så ofta vi åker till Stockholm nu för tiden så det gäller att passa på :heart:

Dom bor väldigt bra med en fri ”parkering” där det är perfekt att stå med husbilen och det finns dessutom en skog bakom huset. Turan tyckte det var skönt att få sträcka ut lite efter husbilsåkandet, hon är verkligen inte förtjust i den när den rullar (:sorry:) .

Vi kom iväg hem ganska sent på måndagen så det blev en övernattning i Gamleby.

Det är en av de stora fördelarna med husbil, att man bara kan stanna och slå nattläger när man inte orkar köra längre. Det finns så många fina ställplatser att stanna på.

På tisdagsmorgonen valde jag att sitta i husbilen och jobba ett par timmar innan vi fortsatte, och när vi väl kom iväg så åkte vi bara till en rastplats söder om Västervik där det finns ett utmärkt ställe att gå med hund på.

Efter en ljuvlig promenad så fortsatte färden och vi landade tillslut hemma sent på tisdagseftermiddagen. Det blev fem dagar i husbilen för mig och Turan och trots att det var lite ovant att köra så pass mycket själv och in på alla konstiga ställen så hade vi en toppenfin resa, det är verkligen så praktiskt och härligt med en husbil (:yes:) !

2 reaktioner till “Så bra och praktiskt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.