web analytics

Ommöblering

Så var det dags för en ommöblering här i bloggen – igen ;)
Kände för att göra om lite och då Jerker inte alltid är road av att möblera om här hemma så gör jag det här i bloggen i stället. Nu var det dessutom så att visst gillade jag förra temat jag hade men inte hur den gjorde och visade kommentarerna.
Här har jag nu ”skapat” layouten mer själv och skickar ett extra stort tack för att jag fick använda den fina bilden på den lekande pumin :handshake:

Annars rullar det på som vanligt här. Passade på att väga Elton hos veterinären idag och nu väger han 14 kg. Han var nere i 13 kg ett tag men med lite mer mat har han nu lagt på sig igen – skönt!

Tränar gör vi lite då och då Király och jag men som vanligt har jag en tendens att träna mest på det vi redan kan…. Ska verkligen försöka ta tag i det andra bättre :-P

Helgen bjöd på strålande väder och det blev härliga skogspromenader med hela familjen båda dagarna:

5 reaktioner till “Ommöblering”

 1. URSNYGG DESIGN!!!!! :yes: :yes: :yes:
  Håller med Bettan: träna på de ”tråkiga” momenten. Det är mycket vunnet i den mentala träningen; när man intalar sig att de faktiskt är roliga – då BLIR de det!

  1. Tack ska ni ha alla fyra, alltid roligt att någon gillar det man gör (och dessutom talar om det) :yes:

 2. Kul med omväxling, märkligt att ”gubbarna” inte är lika förtjusta i att möblera om, tror inte jag nångång hört en karl tycka det är nödvändigt :-)
  Kom ihåg att grunda brett ;-) du kommer säkert på en del moment som du tycker är ”tråkiga” och därför undviker, träna på dom och ge dig 17 på att du ska lära dig tycka de är roliga.

  Kram

 3. Sidan blev riktigt bra!! vad duktig du är!! Vi skulle ju bestämma en tid för att komma och lära oss sidan?! Har du tid nån gång?

  Klart man ska träna nya saker, men ibland är det faktiskt skönt att bara träna lite på det de redan kan…
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.