web analytics

Vårkänslor!

Härligt vårväder idag :yes:  enda nackdelen är hur hundarna ser ut efter en rejäl skogspromenad:

tur man har tvättstugan!

Tog en sväng i trädgården när vi kom tillbaks från skogen. Rensade bort en del gammalt visset från i höstas och man börjar skymta vårlökarna. Ja utmed garageväggen har krokusarna redan kommit upp och i hörnet lyser vintergäcken gul och fin. Denna årstid är så inspirerande och livgivande – trots att Elton inte mår bra känns det som det ändå finns hopp när man ser allt knoppas i naturen.

Blev ett träningspass framför spegeln i köket nyss. Ingångar och vändningar i fotposition är INTE vår starka sida :struggle:  Blandade godis och frivilligt beteende men det känns inte rikitgt som vi är på samma våglängd Király och jag just nu ….. Tog en paus och körde sedan lite ställande fast på ett annorlunda sätt än tidigare. Vi får väl se hur det går men känns enda som vi kanske kan få till det bättre den här vägen ;)

8 reaktioner till “Vårkänslor!”

 1. Bra Cissi träna nu på det som behövs så ska du se att det kommer bli precis lika bra som det ni redan är bäst på :yes:
  Håller med om att det är underbart med vår, men nu hade man verkligen behövt overaller…

  1. Ska verkligen anstränga mig ;)

   Ja en overall i alla fall till den kortbenta vore skönt just nu :struggle:

 2. Här går det undan :-) men det är bra eftersom jag är hemma just och har lite tråkigt. Då blir vi såklart nyfikna på vad det är för variant du har på lager att delge oss? För att ha bättre koll på utförandet när vi inte har speglar tillgängliga är att jag går baklänges med honom framför mig på det viset ser jag vad och hur snabbt han utför rörelsena, men du har kanske nåt annat roligt tips.

  Kram

  1. Det var mer så att jag försökte mig på ett annorlunda sätt att lära in ståt, via ”hopp-stå” men har inte fått kläm på det…. Så nu blir det ”backavarianten” även här :yes:
   kram

   1. Du kanske ska ha mer tålamod ;-) Bailey har lärt sig det också men tyvärr så använder han sig inte av det när jag önskar han ska göra det utan oftast när jag vill han ska bjuda på beteenden och när jag tränar fjärren på närmare håll och just där vill jag inte ha nåt ”hoppande” :-? Missade att Elton blivit dålig igen :-( Hoppas det snart går över igen

    Kram

    1. Problemet är nog inte mitt tålamod utan att jag inte riktigt får till det på rätt sätt och inte heller kan inlärningsstegen ordentligt.
     Nu kör vi backa-varianten och har på två pass redan fått till ett betydligt bättre ”stå” så nu kör vi på det här sättet :))
     Tack!
     kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.