web analytics

Om inte ’om’ fanns….

Ja hur skulle ens liv se ut om inte ’Om’ fanns?

Visst är det en fascinerande tanke! Men en ganska omöjlig sådan väl?
För man kan ju aldrig få något svar då ju faktisk ’Om’ finns…

Sen är ju frågan vilket av alla ’Om inte’ eller ’Tänk om’ som varit i ens liv man vill förändra om man fick chansen?

101104_kiraly

Även det en fascinerande tanke men den blir totalt ohållbar när man inser att om inte det hade hänt så hade inte det hänt och sen inte det heller… Eller om DET hade hänt var hade man varit då? På ett bättre eller sämre ställe? Ja det är ju den frågan man aldrig kan få svar på men många nog skulle vilja ha svar på…

Jag har väl alltid haft stunder i livet då jag varit nostalgisk, som den känslomänniska jag är har jag haft svårt att låta bli att blicka tillbaka på vad som skett och funderat på vad som kunde ha skett, ibland ofta, ibland mer sällan. Att vara så mycket känslomänniska som jag varit, och fortfarande till stor del är, är inte lätt varken för mig eller omgivningen vilket nog har orsakat både positiva och negativa saker genom livet. Fast man kan ju säga att det aldrig har varit långtråkigt i alla fall (:blum:)

Nu finns det extremt få saker i mitt liv jag ångrar, tycker det är lite bortkastad tid att ångra saker som inte går att ändra på, men några ’om inte’ och ’tänk om’ som jag tänker på ibland det har jag allt.

Åsikter och tankar på detta? Skriv gärna i kommentarsfältet :-)

 

4 reaktioner till “Om inte ’om’ fanns….”

  1. Hur många gånger har man inte tänkt så? Fast det är ju så, att allt som händer påverkar det som händer senare. Tror nog att allt sker i stort som det var tänkt, men vi har alltid ett val. Ibland leder valet oss till en onödigt lång och krånglig väg, men tänk vad vi lär oss längs den vägen. Kram ?

  2. Ödet jag tror på ödet och det är nog samma sak som om, Man kan fundera på o man gjorde rätt och man skulle valt annat tusen gånger om men i slutändan är det öset som bestämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.