web analytics

Så typiskt….

Självklart tog jag med mig baciller hem från utställningen på mässan i lördags… Ont i halsen och låter som jag druckit en hel flaska whisky, vilket i och för sig hade varit roligare än att bara bli sjuk ;-)

Åkte därför ner till Linnefors idag och gick med hundarna så dom fick springa av sig lite. Kallt men superhärligt väder:

151215_vyer

151215_impe_raya2

151215_hojt_luna

151215_impe

Sen kom jag på att jag glömt rapportera Rayas vikt och höjd vid fyramånadersdagen: 40, 5 cm och ca 8 kg. Hon ligger ungefär som Luna men har redan mindre knöliga tillväxtzoner så min gissning är att hon blir lite mindre än vad Luna är, och det gör inget då jag tror att Luna ligger runt 48 cm. Vi får se exakt hur hög hon är när vi mäter in henne någon gång efter nyår då hon har fyllt två år.

Jag har ju sagt hela tiden att jag inte gillar ”randiga” whippar tills jag insåg att vi faktiskt har två stycken. Man tänker inte på att Impe också är randig då han har så mycket vitt på sig. Fast jag får nog revidera mig lite för dom är väldigt fina både Impe och Raya, trots ränderna *kiss*

151215_impe_raya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.