web analytics
Agilityträning,  Bruksträning,  Lydnadsträning

Oj så fort tiden går

Har tänkt blogga många gånger den senaste veckan men aldrig kommit till skott och nu har jag egentligen inte tid heller men en lite resumé hinner jag nog ;-)

Det har blivit några annorlunda spår för Király som har fungerat riktigt bra: Jag har gått spåret och legat i slutet och någon annan har spårat med Király. Vi har ju haft en dipp med motivationen ett tag och försöker hitta något som får den att komma tillbaks och detta verkar fungera :yes:
Nu har vi bara kört kort liggtid men ska prova med längre tid också för att se om motivationen håller i sig, fler rapporter kommer :))

Lydnadsträningen just nu handlar om att jag och Király gemensamt ska ha rätt attityd. Körde lite när jag var ner i Bjärnum och jobbade och fick några tips av duktiga Sara, hon passade på att ta några kort också och här är det ju inget fel på Királys attityd i alla falla ;-)

Fint klippt blev han också – tack :heart:

I går började Király och jag på en agilitygrundkurs och det var jätteskoj :yes: Får se hur mycket agility det blir framöver, kanske mer än jag tidigare tänkt ;-)

 

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.