web analytics
Vardagen

Semester

Vilken härlig semester vi har just nu Yes

Vi är i Fjugesta med husvagnen och den fungerar så himla bra även när man inte har förtältet uppe utan bara en markis. Verkligen ett kanonköp!

Anledningen till att vi är just i Fjugesta är att Jerker och Impe är på Klickerkloks valpläger och han är lika nöjd med det som jag var Big Smile
Impe sköter sig över förväntan, mest beroende på en engagerad husse och den nya leksaken Wink

Jag och Király har det också toppen! Hittade ett perfekt ställe att träna på och har fått till några korta pass och ryggen har hållt! I morgon ska jag träffa en vän och hennes hundar och vi ska förhoppningsvis få till ännu mer bra träning tillsammans.

Både Király och Impe har skött sig kanonbra bland alla hundar och folk här på lägret. Vi har ju husvagnen parkerad på ”parkeringen” vid Gruvstugan men trots all rörelse så har de inga problem att koppla av – så jätteskönt!

 

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.