web analytics

Jobb, spår och fotomodell

Den här veckan har verkligen innehållit det mesta:

Måndag – Första styrketräningspasset för mig i Flygthallen. Allt för att försöka få min rygg, mina axlar och skuldror att samarbeta och vara snälla mot mig. Bakade frökex

froknacke
Innehåller diverse fröer, husk, kruskakli (men vi tar havrekli), salt och vatten – supergoda!

Tisdag – Årets första barmarksspår med Király (öppen lövskogsbacke där snön nästan försvunnit) gick helt ok för att vara premiär. Mycket dofter är det ju så här på våren men han skötte sig, med sina mott mätt, riktigt bra :yes:
Sen fick Hojt ett kort lydnadspass mitt i centrum innan det bar av hem för telefonintervju! Dagen avslutades med ett försök till simning… men mina skuldror sa NEJ!!!

Onsdag – Syrran kom över och mätte lite i trädgården då hon har planer på att odla lite. Helt ok att hon tar över delar av trädgården då vi inte är speciellt roade. Kvällen tillbringades med hundträning: Hojt fick en del apporteringsträning hemma och Király fick ett pass i ridhuset som mest bestod av störningsträning – mycket nyttigt!!

Torsdag – Andra passet i Flygthallen, kanske kan hålla i det här även om det känns som jag inte har några muskler alls… Sen bar det av till Öland på jobba.

Fredag – Dagen idag började med att jag tog alla tre hundarna med och åkte till klubben. Lade två spår och medan dom låg till sig så fick Impe en härlig ”springpromenad” i kohagen, vilket resulterade i en lycklig whippet :heart: Sen fick först Király sitt spår som var i öppen barrskog med mossa (och grisbök så klart), knappt 200 m långt, en vinkel och en återgång och det här gick bättre än det i tisdags. Nu kände han mer igen doftbilden :yes: Sen var det Hojts tur och hans spår låg i hagen och var drygt 100 m med tre vinklar. Det här var Hojts första spår på barmark sedan i november och man kan lugnt säga att jag hade en supertaggad liten hund :inlove: men trotts det så skötte han sig riktigt bra och tog sig till slutet där han markerade pinnen :yes: Efter det var det snabbt hem och äta lite sen in i duschen för att göra om sig från ”hundtränare” till ”fotomodell” ;-) ”Modellandet” tog ungefär en haltimme och nu känns det som jag är värd en kopp te och lite soffhäng innan det är dags att gå ut med hundarna och sen åka och handla 8-)
Hundarna sover redan!

hojt

10 reaktioner till “Jobb, spår och fotomodell”

  1. Här ligger snön fortfarande tjock i skogen, skönt för er att ni kan börja spåra ”på riktigt” igen :yes:

    Modell???

    1. Ja här också på många ställen men vissa delar börjar bli snöfria – så skönt!!!!

      Ja 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.