web analytics

Jaha….

160122_hojt

Det är inte lätt att bli ’nakenhund’ när det är så kallt ute som det är just nu. Innan vi fått upp värmen på förmiddagarna så är det back on track-nättäcke på och gärna lite fleecefilt också som gäller.

Veterinären ringde senare i går och det var med blandade känslor jag tog emot hans besked: Dom hittade ingenting på biopsierna… Ingen ’blue dog syndrome’, ingen allergi eller något hormonellt, inte heller några kvalster eller bakterier…. Då hans symptomer är så pass diffusa, om man bortser från håravfallet, och vi har testet för allt vi kan komma på så ska jag nu under en tid skriva ner allt och se om jag hittar något mönster i hur han är. Känner mig väldigt osäker nu och tycker det är jobbigt men vill tacka er som på olika sätt visat ert stöd och sympati, så mycket värt i ett sånt här läge :heart:

Tur jag har min glada, goa Luna som ofta lockar till skratt  (:kiss:)

160121_luna

 

7 reaktioner till “Jaha….”

  1. Hur mår din hund Hoijt? Han såg verkligen inte pigg ut stackars honom tappa päls i denna kylan. tur att du fått ett så heltäckande hundtäcke för honom så han kan följa med ut på rastningsrundorna. krama Hoit från mig han ser verkligen emlig ut på senaste kortet :-( titta gärna in på webbtidningen som finns i kontaktuppgifterna!

  2. Låter ju verkligen helknäppt detta.hoppas dem hittar felet snart, det är ju som du skriver inga höga temperaturer ute nu…..

  3. Förstår att det varit skönt & få veta vad håravfallet beror på… Hoppas att det bara är ngt tillfälligt! Inte lätt & tappa päls så här års. Krya på sig kram till Hojt! Härligt att Luna får det dra i mungiporna :-) Kram från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.