web analytics

Mår inte bra…

Varken Hojt eller jag mår bra just nu… Denna ovisshet tar knäcken på mig… Ringde veterinären på förmiddagen och fick av en ”syrra” veta att det i alla fall inte är rävskabb (som Hojts uppfödare trodde) och inte heller sköldkörteln som många gissade på. Nu väntar jag på att veterinären ska ringa upp så jag får veta om dom hittade något på biopsin dom tog. Någonting måste det ju vara, luddiga symptomer i och för sig om man bortser från håravfallet, men bra mår han inte det vet jag…

160121_hojt

4 reaktioner till “Mår inte bra…”

  1. Så tråkigt han inte mår bra, sköldkörteln trodde jag inte på. Mer det som jag skrev innan då men, alltid dessa men! Nåja då skulle han inte må dåligt alls utan liksom bara tappa päls då och då. Kan gå år mellan också. Hoppas du snart får svar.

    1. Nej det var inte alopeci, fick svar från biposin senare i går… Du kan läsa allt i det senaste blogginlägget, och tack för att du engagerar dig!

  2. Usch, lider med dig. Så jobbigt när de fyrbenta inte mår bra, och man inte vet varför eller hur man ska hjälpa dem. Hoppas att det ordnar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.