web analytics

Tidsfördriv…

Jag kan inte påstå att livet leker just nu (:no:) Ingen större förändring med Hojt, lite fjun börjar komma på ställen där han är helt kal men å andra sidan är det fler ställen som börjar bli tunnhåriga. Och jag upplever att det varierar väldigt med hur han mår, antingen sover han väldigt mycket och när han är vaken så är han grinig och slickar sig eller smackar eller också så verkar han pigg och glad. Tyvärr är den sista delen inte så långvarig som jag skulle vilja…

160129_hojt

Själv har jag fått värre ont i knäna än vad jag haft på väldigt länge så sist jag var hos sjukgymnasten fick jag ett rehabprogram för artrosknän och hoppas att det kommer att hjälpa!

Så just nu är det mest Luna som får träna även om Hojt från och med i går ska få ett kort pass om dag så jag får se om det blir någon skillnad på honom.

Alla fyra får dock korta pass på ballansbollen
Impe är den som har svårast för den då han är ganska instabil i sina bakben, med desto nyttigare för honom (:yes:)

160129_impe

Luna är duktig och med henne kör jag lite snurra och sitt-ligg m.m.

160129_luna1 160129_luna2

Raya har väldigt svårt för att vänta på sin tur  (:crazy:)

160129_raya1

Hon får såklart bara några sekunder på bollen men gillar den så det kommer nog att bli bra träning för henne också när hon är färdigvuxen (:yes:)

160129_raya2

 

4 reaktioner till “Tidsfördriv…”

    1. Ja totalt blir det väl 10 minuter vi håller på men då gör vi massa olika saker och hon går upp och ner ett antal gånger, hon står alltså inte still så länge :-)

  1. Vad tråkigt! Vet hur mkt energi det tar av en att vara orolig för sin hund… Hoppas att Hojt blir nu bättre. Till sist – Var rädd om dig. Håller tummarna att du ska slippa ha ont i knäna <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.