web analytics

Hoppas det vänder nu!

130227_kiraly1

Fattar inte varför jag inte kan låta bli att bry mig om vad andra tycker och tänker…… Oavsett om det är posistiva eller negativa saker så påverkar det mig på ett sätt som inte är bra :-/ Ja, ja jag trivs i alla fall med mitt liv och min familj och det är huvudsaken :heart:

I helgen blev det en del hundträning som vanligt, lördagen bestod av spårkurs för Hojt och efter den fick även Király ett spår och på söndagen fick alla tre hundarna spåra och sen lite lydnad hemma på uppfarten/vägen. Jag var nöjd med båda grabbarna och jag tycker nog att vi tar myrsteg åt rätt håll! Även Jerker var nöjd med Impe trots att han fick ett lite för svårt spår då han inte spårat på plogad parkering tidigare men slutet blev bra så det blev ändå positivt och massa lek så förhoppningsvis går det bättre nästa gång.

Nu börjar det märkas att vi går mot ljusare tider och både i går och i dag har äntligen solen visat sig och till och med värmt en hel del så nu känns det som om man kan börja tro på att det blir vår i år också. Så himla härligt man känner verkligen livsglädjen sprudla – och det både bland oss och hundarna:

130227_impe1

130227_kiraly3

6 reaktioner till “Hoppas det vänder nu!”

  1. Men varför blir du påverkad negativt av positiva saker? Mitt problem är att jag inte tror på det som är positivt… Men det som är negativt tror jag alltid på :roll: Även om det blivit lättare med åren att låta skit rinna av. ;-)

    1. Nej inte negativt, men påverkad. Och det är inte alltid av godo att bli påverkad av allt….
      Skönt att du kommit till det stadiet att det rinner av :yes:

  2. Ja, solen är vi nog många som saknat och längtat efter, tänka tt det gör sån skillnad på oss om den kikar fram efter så lång frånvaro. Man får helt enkelt lära sig att skita i vad andra tycker för det är alltid någon som har åsikter om än det ena än det andra, man får helt enkelt försöka vara trygg i sina egna handlingar.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.