web analytics

Hellre än bra…

På grund av ryggskottet jag fått har det inte blivit mycket datorsittande men tänkt nu äntligen berätta om LC-tävlingen förra helgen :-)

Vi åkte upp till Nås utanför Hedemora redan på fredagen då Jerker lovat hjälpa till under lördagen. Det var skönt att inte whipparna sprang då eftersom det regnade då och då under hela dagen. Så jag och hundarna hade det skönt i husbilen och passade på att promenera när det var uppehåll. Fram på kvällen lättade det och det blev riktigt fint väder:

160703

 

På söndagen var det jag som ”jobbade” hela dagen och det var helt ok eftersom jag ändå kunde se när våra hundar sprang. Impe sprang som vanligt hellre än bra och låg sist efter första loppet, dock hel trots en liten vurpa! I andra loppet fick han springa själv då det var udda antal hundar och det tycker han ju är jättekul eftersom trasan då helt körs på honom (:yes:) Han sprang riktigt ok och lyckades ta sig upp till plats 22 av 24 (:yess:)

Luna fick kommentaren ”course wise” och det kan man lugnt säga (:sorry:) snacka om att gena… Hon är riktigt bra men då hon som sagt gissar vilt och chansar på vart trasan ska gå så det blir det inte så bra poäng, även om hon chansade rätt och aldrig tappade bort trasan (:pardon:) Hon kom 27:a av 41 tikar på 320 poäng och det man kan säga är att hon sprang jämt i alla fall då hon fick 160 i båda loppen:

160703_luna

2 reaktioner till “Hellre än bra…”

 1. Lika underbara bilder som alltid härinne. Era hundar ser så lyckliga ut när de får springa. Det är ju det allra viktigaste ❤️
  Tänk att fast vi bor så långt ifrån varandra så känns det ändå nära tack vare att vi håller kontakten.
  Kram, vännen ??

  1. Ja normalt är att få springa höjde av lycka för en whippet (:kiss:)

   Ja fast ibland tycker jag det hade varit toppen om ni bott så nära så vi kunde träffas oftare :heart:
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.