web analytics

En ny Era har startat

Ja det känns verkligen som det är en helt ny era som startar i vårt hundliv nu. Vi bytte ju lite inriktning när vi skaffade whipparna och blev då bekanta med en helt annan typ av hund än den vi haft tidigare (korthårscollie och pumi) och nya grenar i form av Lure coursing och whippetrace. Vi stormtrivs med både whipparna och deras race-grenar men jag vill ju ha en kamrat att träna på ett annat sätt och i andra grenar, dessutom är både jag och Jerker intresserade av vallning så att valet blev en border collie den här gången är inte så konstigt. Så nu kommer det återigen att öppnas en ny värld inom hunderiet för oss i och med vallningen och det ser vi verkligen fram emot!

Vi hämtade hem Hexgårdens Breezy Hera i tisdags och hon kommer att kallas Era:

160719_era

Stackars Raya var inte med och hämtade Era då hon fått tag i en karta med Ipren så hon låg inlagd på djursjukhuset men vi hade sån tur att vi fick hämta hem henne på tisdagskvällen så vi kunde då komma hem med hela flocken samlad :heart:

I går var vi bara hemma och upptäckte hemmet och tomten samt lät hundarna lära känna varandra. Det gick hur smidigt som helst och Era har verkligen blivit välkomnad på bästa sätt, även om Impe gärna hoppar upp i soffan eller sängen när han tycker hon är lite närgången :-D

Här får ni ett axplock av bilder från Eras första dag i sitt nya hem:

160720_era1 160720_era2 160720_era3 160720_era4 160720_era5 160720_era6 160720_era7

4 reaktioner till “En ny Era har startat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.