web analytics

Händelserik dag

Jösses vilken händelserik dag det blev idag :eek:

Började med att Király och jag var iväg och spårade och körde ett litet uppletande.
Uppletandet gick riktigt bra. Anneli gick ut med saken och bollade lite, släppte och gick in sedan släppte jag Király. Han gick ut bra (liiiite mycket spårande kanske) och hittade saken och kom snabbt in med den. Gjorde en likadan till och den gick också bra – roligt!

Spåret gick kanon till att börja med men sedan blev han lite störd av hon som gick med, men vi tog oss till slutet och det kändes ändå ok. Nu vet vi hur vi ska lägga upp det nästa gång :))

Fick lunch när jag kom hem och sedan köpte Jerker en hund!!!!
Ja ni läser rätt det kommer nu att bli tillökning hos familjen Olin av en lite Stockholmare :heart:
Jerker har ju i många år tjatat om vinthund och nu äntligen kommer han att få en. Vi har nu en tid sagt att vi inte kommer att skaffa en hund till så länge Elton finns och han mår ju inte speciellt bra och blir sämre och sämre så man kanske kan tycka att vi skulle vänta…. Men så dök DEN valpen upp och vi satte oss och diskuterade saken. Visst det kanske blir jobbigt med tre hundar men fördelarna uppväger: Elton får hänga med på det han vill och kan men behöver inte engagera sig om han inte vill och Jerker får en egen hund att engagera sig i :yes:
Jaha säger ni nu, vad är det för ras då? Jo vi kommer att till påsk bli med en liten whippetkille från Kennel Swaara! I stamtavlan heter han Swaara Kalejdoscope men hos oss kommer han att heta Impuls, till vardags Impe :inlove:

När detta köp var avklarat blev det en god middag och mitt i middagen ringde det på dörren!?
Det var leverans från Brodyr & Tryck Orrefors av Team Hundkänslans t-shirt!! Väntar nu på bilder och info om tjejerna så kommer det sedan att komma ut mer info på Hundkänslans hemsida :yes:

Efter maten var Jerker och Elton uppe på kalhygget och körde ett uppletande. Inte så mycket spring utan mer klurigt, hade visst gått strålande :rotfl:  Nu sitter vi och tar ett glas vin, äter melon med grädde och tittar på Körslaget samtidigt som vi känner att denna dag blev kanske lite väl händelserik… men så rolig :))

16 reaktioner till “Händelserik dag”

 1. Kul med ny familjemedlem..spännande med liten valpis :)
  Synd att du inte hittat ett läge med Elton där det är stabilt och han inte blir sämre :( som jag gjort med Heidi..stackars Elton och er oxå..
  Kram

  1. Ja det ska bli så kul med både en valp och en ny ras :))

   Ja det är verkligen trist :( Men så länge han har flest dagar han mår ok så får han hänga med.

   kram

 2. Tack Sara, det är vi också :rotfl:

  Ja B-M finns en viss fördel med det men nu blir det ju hundhår överallt i stället ;) så man får ta det onda med det god :yes:

 3. Nu har jag varit inne på hemsidan och tittat på honom! En liten sötnos. Och tänk så skönt att slippa klippa pälsen? Och inget besvärligt hår i öronen.

 4. :)) Ja visst var det ett bra namn? Men vi kan inte ta åt oss äran av att ha kommit på det utan det får bästa vännen Sara göra – vi har mycket att tacka henne för :heart:

 5. Vilket härligt namn! Finurligt och klurigt ;) Önskar Jerker lycka till med den lille grabben :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.