web analytics

Eftertankens kranka blekhet…

.. heter det ju men någon sådan har definitivt inte infunnit sig efter helgens beslut.
Vi går både jag och Jerker i spänd förväntan inför den nya lilla krabaten som ska flytta in här till påsk. Finns kanske några som undrar hur Elton kommer att ta detta med tanke på att han lätt stressar upp sig?! Och svaret på det lär vi få vänta på tills Impe är här för det kan verkligen bli precis hur som helst. Nu har Elton dagar redan nu när han inte mår speciellt bra, både när det gäller allergin och det mentala, men vi har sagt att han får hänga med så länge de bra dagarna överväger.
Personligen tror jag att omställningen med en till hund och dessutom en helt ny ras kommer att bli större för vissa andra i familjen – men förhoppningsvis bara på ett positivt sätt :inlove:

Vill också passa på att tacka alla er som kommit med glada tillrop och lyckönskningar både här i bloggen, privat och på FB. Det värmer mycket ska ni veta :heart:
Det är en av anledningarna till att jag skriver blogg, för att dela med mig av livets glädjeämnen (i och för sig även om det sorgliga då och då tyvärr)! Fast egentligen skriver jag blogg bara för att jag själv vill, bara extra roligt när ni där ute läser och kommer med kommentarer också :rose: . Framöver kommer det nog att bli lite mer varierat skrivet här då jag börjar få tillbaks ”skrivarlusten” ;) Sen kommer det självklart att bli en hel del bloggandes om hundträning då även Jerkers och Impes träning kommer att dyka upp här så klart. :yes: Personligen tycker jag bloggandet är ett bra sätt att ha koll på hundträningen även om det kanske inte alltid är så kul att läsa om för andra. Men ett enkelt sätt för mig att ha träningen samlad och lätt att söka igenom om man vill friska upp minnet om någon del i träningen.

Nu några dagar har det varit riktig vår ute så jag har suttit en del på altanen som ligger i söderläge. Hundarna gillar också att vara där även om de varierar ställe då det blir lite väl varmt i solen:

men kära tennisbollen måste man ha med sig hela tiden :))

Vet inte vad det är med den här årstiden men jag blir så sugen på att förändra utseendet på saker och ting. För att återigen spara Jerkers nerver för ommöblering inne så får det bli trädgården den här gången ;)
Först det tråkiga rensningsarbetet sedan blir det till att göra om i grönsakslandet. Tur jag har en kär syster som hjälper till både med idéer (då hon är duktigare på detta än vad jag är) och genom att sparka på mig så det händer något :chic:

Sen blir det en ansiktslyftning för Hundkänslans hemsida då Teamet ska dit och även lite annat. Ska vara klart till helgen är det tänkt då jag kommer att jobba på Nybro BKs/Kalmar BKs agilitytävling i Nybro!

6 reaktioner till “Eftertankens kranka blekhet…”

 1. Grattis och lycka till med den nya familjemedlemmen. Ska bli spännande att läsa om er tillökning i fortsättningen.

 2. Jag håller tummarna att Elton kommer må bättre när han får ännu en kompis kanske blir det lugnare för honom då.
  Ser himla skönt ut på altanen <3 Hoppas vi får lika skönt väder i helgen :)

 3. Det hoppas vi Elisabet :)) kram

  Ja det kommer han nog att bli överlycklig för Maria :inlove:
  kram

 4. Elton kommer säkert tycka det är kul!! och Kiraly med.. :D
  Och imorron får ju Elton träffa sin älskade Kiwi :heart: kan det bli bättre :D

  Kul att göra fint och göra om.. :)
  ha en trevlig kväll.. kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.