web analytics

fredagen den 13:de

Förra helgen tillbringade jag på Karlskrona BK med att massera hundar på deras stora, trevliga agilitytävling och veckan har innehållit en hel del jobb – riktigt roligt :yes:

Ett par pass lydnadsträning har vi också hunnit med och Kungen och jag börjar få till fler och fler bitar! Mycket tack vara vår regelbundna träning tillsammans med Ulrika – dina ögon och hjälp är guld värda vännen :heart:

Däremot behöver vi MYCKET mer strukturerad störningsträning…. Hoppas få tid att träna en del med honom på Ölands BKs utställningar i helgen då jag ska vara där och jobba (massera hundar – välkomna!). Borde kunna få till en del bra störningsträning där ;-)

Prinsen har självklart också fått träna lydnad och den här veckan har jag fokuserat på följaövningar, fokuseringsövningar och stå. Han är så rolig att jobba med, är jag fokuserad och tydlig så är han superduktig :heart:

Hade även tänkt försöka hinna med att spåra minst en gång till i veckan (blev ett spår var till grabbarna i måndags) men tiden har inte räckt till…. Får se om vi hinner med även det i helgen på Öland.
Med Hojt har jag börjat göra återgångar ihop med vinkel för att lära honom hur han ska jobba för att ta vinklarna. Det var andra gången i måndags och han har väl inte riktigt fattat ännu men jobbar jättebra och löste själv uppgiften även om det tog en stund :yes:
Med Király jobbar jag med motivationen i spårandet och tror att vi kanske kommit på en lösning. Måste bara köra ett antal gånger till för att vara helt säker på att det är rätt väg att gå.

Nu ska jag packa husvagnen för trippen till Öland och hoppas att dagens datum inte innebär något strul ;-)

4 reaktioner till “fredagen den 13:de”

  1. Äntligen har jag hunnit läsa ikapp härinne. Det tar på krafterna att ha semester – man hinner ingenting …
    Roligt att det går framåt, det är du så väl värd.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.