web analytics

Sommar 2012

Jag, Bátor-Király och Akinnaz Herceg Hojt sommaren 2012 – en ovanligt bra bild på oss!

När vi kom hem från vår dryga 1,5 veckas husvagnssemester blommade det för fullt i trädgården. Ja nu har vi ju inte så mycket som kan blomma men de få vi har var verkligen praktfulla. Tack syster för ompysslingen :yes:

Efter några, för mig jobbardagar, hemma åkte vi till Stockholm och bevistade fina systersonen Victors dop! Så roligt att lillasyster med familj flyttat tillbaks till Stockholm från London så man kan träffa dom lite oftare :heart:

Jerker spelade säckpipa för lilla Victor och det verklade uppskattat av alla :yes:

Fina Kungen :heart: har ju passat på att fylla två år och det firade vi tillsammans med bästa släkten: Sara, pappa Stimm och halvsyster Hajja

Han fick nytt halsband då vi tog oss en sväng till CSiGORA och det gick utmärkt att träna lydnad i ;-) Det känns fortfarande riktigt bra med vår lydnadsträning och vi tar pyttesteg framåt hela tiden – jätteroligt!!

Ett nytt ”påskpynt” kom också med hem från CSiGORA vilket var MYCKET uppskattat :rotfl:

Med Hojt provade jag lite mer störningsträning och det var lite svårt sa han men han blev bättre och bättre på att välja mig trots alla roliga leksaker :yes:

Även fina Impe fick ett nytt halsband hos CSiGORA så klart – visst blev han stilig :inlove:

Syskonen Hajja och Hojt (ja självklart även Stimm även om han inte kom med på så många bilder den här gången) fick också nya fina halsband :heart:

8 reaktioner till “Sommar 2012”

 1. Det är verkligen en riktigt bra bild på er alla tre! Och vad fina hundarna blev i halsbanden! Kul att ha er på besök! Imponerande med säckpipa! Vad häftigt! Hoppas nu att det blir lite mer sommar och mindre regn!

  1. Tack för att vi fick komma – alltid lika roligt :-))

   Men som tur är har vi inte fått så mycket regn så här är sommaren helt ok :yes:
   Hoppas ni får det också snart, en ok sommar alltså!!

 2. Mycke bra kort på er men måste ju säga (o ja är verkligen inte nån som pynta hunden) att Guldfisken blev oerhört stilig i sitt nya halsband!
  Förstå bara inte att man behöver så avancerat påskpynt för att få hunden att kampa lite ;)
  Men visst slänger man inte upp den dyraste leksaken i närmsta trä så gå d väll bra att köpa lite mer avancerade grejer;) Fluff tackar för den nya bollen<3

 3. Det var verkligen fin bild på er tillsammans:)
  Grattis brorsan igen på 2-årsdagen, kul att lydnadsträningen går så bra:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.