web analytics
Bruksträning,  Vardagen

För och nackdelar med vår

Två saker som irriterar mig riktigt mycket nu när snön börjar smälta bort och våren är i antågande är hundskit och cigarettfimpar. Alla dessa människor som tror att man inte behöver plocka upp efter sin hund eller efter sitt rökande för att det göms i snö är verkligen inte mina favoriter  :pissedoff: Nu börjar allt det som gömts i snön att dyka upp och det är inte trevligt – skärpning!! Gillar uttrycket att ”lämna en plats i det skicket du själv vill finna den” för hur många människor vill egentligen bli ’utsatta’ för all skit och alla cigarettfimpar som både hundar och barn kan stoppa i munnen, för att inte tala om lukten och risken att trampa i det ??

Sen finns det ju många fördelar med våren också: ljusare och längre dagar, snön smälter undan så man kan börja spåra på barmark igen, alla knoppar som börjar komma fram och solen som börjar värma :yes:

Idag sken solen och det var riktigt skönt ute om man var i lä vid en husvägg men då det gäller att passa på då dom hotat med dåligt väder i morgon så tog jag grabbarna med ner till kohagen vid klubben för lite spårande. Impe fick en härlig hagpromenad medan spåren låg till sig.

Király fick börja och spårade i ett riktigt bra tempo för att vara honom om än lite fladdrigt och tog sig en och annan ”självbelöning”… Men tog båda pinnarna och löste återgången/spetsvinkeln ok men han behöver mycket mer träning på att bara fokusera på spårandet.
Hojt fick ett ungefär lika dant spår och han har ju ett betydligt bättre tempo och fokus men han hade lite svårt med återgångarna/spetsvinklarna idag. Löste dom i och för sig men med lite väl mycket ”virr”. Missade pinnen på mitten men jag får vara glad att han markerade slutpinnen kalasbra :yes:

Måste dela med mig av en söt bild från i helgen – Fluff klämmer ner sig under vårt köksbord där båda mina krull får plats tillsammans :heart:

20130309_194257

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.