web analytics

Filmen ”Varför döpte jag honom till Hojt” ;-)

Jaha då var debuten på lydnadsplanen tillsammans med Akinnaz Herceg Hojt avklarad!

I går kväll var vi på Nybro BKs kvällstävling, det var 13 stycken i ettan och vi hade samling halv åtta. jag drog startnummer 7. Dom gjorde tre platsliggningar vilket jag tycker var superbra och våran var så lugn och fin och Hojt låg lugnt och tryggt vilket kändes himla bra! Tandvisningen inget problem den heller och det kändes skönt att börja med två tior!

Som vanligt var jag väldigt nervös vilket alltid får till följd att jag knappt kommer ihåg första momentet ;-) Så det var tur att Jerker filmade så jag fick se allt efteråt – Hojts kolla av tävlingsledaren som förflyttade sig tillexempel…. Men jag var tillräckligt med för att vinkla lite extra så vi inte sprang rakt mot hindret vilket annars hade varit fallet. Kändes ändå helt ok och vi fick 8,5! På läggandet tyckte jag att han tog något steg men inte då, det blev en tia med kommentaren ”Snyggt” :-))
Sen gjorde jag en miss och peppade honom lite väl mycket så han fick spelet och det påverkade helhetsbetyget ordentligt då han även skällde vid ett par andra tillfällen så det blev bara en 5:a med kommentaren ”skäller mellan momenten”. Men å andra sidan fick vi en tia på inkallningen så man får ta det onda med det goda! Ställandet var vi ju inte klara med och avslutningen vet jag inte ens om jag har gjort korrekt någon gång så att vi fick 7,5 där är jag mer än nöjd med! Apporteringen syns dåligt på filmen men han både grep bra och höll still så det blev en 10:a! Inför hoppet tänkte jag mig för så jag inte berömde för mycket så det gick riktigt bra, han slog i mig lite vilket resulterade i en nia.

Totalt fick vi ihop 179.5 poäng och vann!!!
Så stolt att vi höll ihop så pass bra på vår första tävling jag och min finaste lilla prins :inlove:

16 reaktioner till “Filmen ”Varför döpte jag honom till Hojt” ;-)”

  1. Jättesnyggt!!!!
    Lite mer rutin på tävlingssituationen så kommer ni att bli farliga :yes:

    Grattis till en jättefin tävlingsdebut med Hojtet!

    1. Tack :heart:
      Ja både han och jag behöver mycket mer rutin, ska försöka få till lite fler träningstävlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.