Vad ska man fokusera på??

pion3

Ska man fokusera på att öka registreringssiffrorna i en ras eller ska man fokusera på att få fram friska sunda individer som överensstämmer med rasbeskrivningen och RAS-dokumenten?

Ska man fokusera på de dåliga resultaten eller ska man fokusera på de bra resultaten?

Ska man fokusera på problem eller ska man fokusera på lösningar?

Ska man fokusera på det positiva eller ska man fokusera på det negativa?

Ska man fokusera på att försöka lösa problem eller ska man inte fokusera på problemet alls?

Ska man fokusera på det man kan påverka eller ska man fokusera på det man inte kan förändra?

Ja det är några av alla de frågor som virrar runt i mitt huvud just nu…. Och jag tror att alla har sina egna svar på dessa frågor och fokuserar på det dom tycker är viktigt, eller?!

Det jag tycker är svårt är att förändra vad man fokuserar på. Har man i många år haft för vana att ofta fokusera på det negativa är det svårt att börja fokusera på det positiva… Att fokusera på det man inte kan påverka är så onödigt även om det är ganska förståeligt, dessutom inte ovanligt att man gör just det tyvärr….

 

 

Cissi

Ha ha nä jag gjorde kanske inte det Wink
Och visst har du rätt – att ta dagen som den kommer är nog alltid bästa allternativet Big Smile

Antje

Problem, lösa och dessa – vad ”lurad” jag blir när jag trycker fram som jag tror leder till något förtydligande men visar sig vara någon sorts reklam. Hur kommer det sig? Bestämmer man själv eller ”blirdetbara”?

Man kan behöva ventilera/analysera positiva och negativa spörsmål – å sen gå vidare och förhoppningsvis blivit lite klokare. Jag lutar nog åt positivitet – inte se hindren utan möjligheterna…..

Cissi

Frågan är om man är en ”produkt av sin uppväxt” när det gäller hur man ser saker – positivt eller negativt…?
Vet inte men försöker just nu jobba stenhårt på att se möjligheter istället för hinder Big Smile

Sara

Jag tycker man ska satsa på att öka registreringssiffrorna så fort det bara går helst avla på allt med fyra ben medan det fortfarande går att sälja ? inte fokuserar på sitt egna neg/ positiva utan på andras negativa så klart … Bra idé va Wink!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.