web analytics
tankar

Vad ska man fokusera på??

pion3

Ska man fokusera på att öka registreringssiffrorna i en ras eller ska man fokusera på att få fram friska sunda individer som överensstämmer med rasbeskrivningen och RAS-dokumenten?

Ska man fokusera på de dåliga resultaten eller ska man fokusera på de bra resultaten?

Ska man fokusera på problem eller ska man fokusera på lösningar?

Ska man fokusera på det positiva eller ska man fokusera på det negativa?

Ska man fokusera på att försöka lösa problem eller ska man inte fokusera på problemet alls?

Ska man fokusera på det man kan påverka eller ska man fokusera på det man inte kan förändra?

Ja det är några av alla de frågor som virrar runt i mitt huvud just nu…. Och jag tror att alla har sina egna svar på dessa frågor och fokuserar på det dom tycker är viktigt, eller?!

Det jag tycker är svårt är att förändra vad man fokuserar på. Har man i många år haft för vana att ofta fokusera på det negativa är det svårt att börja fokusera på det positiva… Att fokusera på det man inte kan påverka är så onödigt även om det är ganska förståeligt, dessutom inte ovanligt att man gör just det tyvärr….

 

 

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.