web analytics

En händelserik vecka!

Ja för Embla alltså, kanske inte riktigt lika mycket för resten av familjen. Även om det tre stora tjejerna hälsar att det är lite tröttande med ett litet yrväder som inte alltid gör som man vill…

Så här kommer en massa bilder över lite av det Embla hittat på under sin första vecka hos oss. Mer text och kommentarer under varje bild.

 

Andra dygnet hemma blev hon invigd i kloklipparrutinerna och det gick hur bra som helst.

 

Vi började ganska direkt med att leka och göra det roligt att komma till mig med saker, det blev kanske lite väl entusiastiskt…. Valptänder är vassa…

 

Vi har fått ett matvrak till i familjen!

 

Första dagarna var det ganska varmt så vi var ute mycket och hon gillade att ligga och smågnaga på något och filosofera.

 

Men när hon hittade Turans bästa ”foppatoffel” så blev det fart vill jag lova.

 

Embla har även funnit sin plats på ”kontoret” så jag kan ägna mig åt mina funktionärsuppdrag utan att fundera på vad hon hittar på för hyss.

 

Vi har även haft besök och även om det var en STOR hund så tyckte Embla mest att det var spännande, men också tröttande så hon sov mesta tiden.

 

De stor tjejerna börjar acceptera att hon vill ligga nära, i alla fall Turan. Ibland i alla fall…

 

Nu glömmer vi såklart inte bort våra andra tjejer utan Turan och jag har tränat lite nosework under veckan. Både löp och ny valp har kanske inte varit optimalt för hennes fokusering men med lite regelbunden träning har det ändå blivit lite bättre.

 

Promenader har dom såklart också fått, även om den här kanske inte var den mest populära då det regnade en hel del…

 

Embla har inte haft några problem att sova utan har använt de flesta av ”sovplatserna” vi har och verkar tycka det är helt ok.

 

Luna är fortfarande den som tar Emblas närvaro bäst utan att egentligen göra så stor affär över att det är ännu en tjej i flocken.

 

Den stora ”fluffkorgen” har blivit lekplatsen så dit springer hon så fort hon får en ”ny” leksak och leker in den där, efter det kan den hamna lite var som i huset eller på tomten.

 

Raya är den som mest håller sig på sin kant hur mycket Embla än försöker få ligga nära.

 

Den enda gång Raya nedlåter sig till att engagera sig i den lilla nya är när dom ska få mat, då kan hon tänka sig att busa lite.

 

Nu har det ju varit lite svalare i ett par dagar så Embla har kommit på hur man tar sig in i cavebeden själv. Hon har ju försökt när Raya ligger där men då har Raya talat om att ”hit kommer du inte” och då har Embla gått och lagt sig någon annan stans. Men idag när husse var ute med de tre stora så kröp hon in där och lade sig till rätta!

 

4 reaktioner till “En händelserik vecka!”

  1. Underbara bilder! 👍

    Embla verkar vara en väldigt cool liten tjej. Jag måste komma och hälsa på snart så jag får träffa henne.

  2. Valpen ser ut att chilla runt, se sig omkring och tänka ”tidelipom, tidelipom vad för bus kan jag hitta på nu då?” Otroligt näpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.