web analytics

En blöt men trevlig dag

I dag har vi varit på Nybro BKs inofficiella utställning och ställt både Hojt och Luna. Impe fick hälsa på mamma i stället för att åka med vilket han nog uppskattade väldigt mycket då det regnade en hel del….

När det väl blev Hojts tur var det riktigt ok väder och han skötte sig bra och blev BIR (enda pumin ;-) )

140511_hojt1

Sen var det vårt sällskaps tur att äntra ringen och Fluff blev exteriörbeskriven, vilket slutade med ett godkänt resultat – STORT GRATTIS :heart:

140511_Fluff

Sen var det Lunas tur och då sken som tur var solen. Hon hade fullt upp med att försöka hinna med att hälsa på alla hon såg och intressera sig för precis allt som hände, är man första gången på en utställning och är bara 4,5 mån så är det SÅ mycket att titta på! Trodde aldrig jag skulle få ordning på lilla damen i ringen men det gick helt ok med tanke på att vi inte tränat så mycket:

140511_luna1

140511_luna2

Hon blev BIR valp med en fantastiskt fin kritik :yes:

Vi bestämde oss för att vara kvar till finalerna då det inte skulle dröja allt för länge. Hojt var först ut i BIG-finalen och det blev en blöt historia:

140511_hojt2

Inte uppskattat av någon av oss…. Trots det så slog han sin konkurrent och blev BIG 1:a och skulle in i BIS-finalen. Tur vi hade Ulrika som tog hand om honom då jag i mellan skulle in med Luna i valp-BIS:et

140511_hojt3

När det var Lunas tur regnade det inte så mycket utan droppade mest men en liten whippetvalp fryser lätt när den blir blöt så uppställningen gick väl sådär:

140511_luna3

Springandet gick däremot helt ok:

140511_luna4

140511_luna5

Så snacka om att jag blev överaskad och glad när vi blev kvar i ringen efter gallringen! Finaste lilla Luna-tiken slutade som BIS 3 på sin första utställning :heart:

140511_luna6

Avslutningsvis så sprang Hojt och jag ett varv i BIS-finalen och han skötte sig fortfarande utmärkt trots både blöt och trött efter den långa dagen:

140511_hojt4

Men där var det sedan tack och adjö, fast jag är ändå supernöjd med dagen och hur bra båda hundarna skötte sig och hur bra det gick för dom :inlove: Här är en bild på dagens ”skörd” (vi lär inte behöva köpa salt på väldigt länge ;-) ):

140511_prisbordet

12 reaktioner till “En blöt men trevlig dag”

  1. Jädrar vad mycket salt! :-D Ni får ta och salta sill eller nåt. Väldigt snygga glasgrejer däremot :yes:
    Grattis! till snygghundarna :)

  2. Grattis till de fina vovvarna! Jag är inte ett dugg förvånad att det gick så bra för Luna – hon är både ursöt och jättecharmig.

    1. Tack :heart:
      Ja i alla fall domaren i rasringen var väldigt förtjust i henne och tyckte hon var mycket lovande :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.