web analytics

Det tar på krafterna

20130801_130434

Det här kortet på syrrans ”odlingslott” här hos oss tog jag för någon vecka sedan.
Det ger verkligen mycket positiv energi bara att titta på alla blommorna som blommar där just nu :-))

Och just nu behövs all positiv energi jag kan få tag i känns det som då det verkligen tar på krafterna att ha en flock som inte fungerar…. Men man kan ju se det från den positiva sidan också och säga att vi får extra mycket motion just nu då vi delar på hundarna ;-) Det är inte roligt men det fungerar. Fast idag när jag gick med Király och såg den lilla skabbräven som bara lade sig på andra sidan vägen när vi kom var jag glad att jag bara hade en med mig….

Sen fick Király ett pass agility i trädgården och jag hoppas någon som är agilityintresserad kommer att höra av sig och vilja ha honom för han tycker det är så roligt och jag tror verkligen han att kan bli hur bra som helst :heart:

Bjuder här på en film men ni behöver ju inte studera mig utan bara Király ;-)

Impe fick bara en promenad idag, igår däremot fick han ett godisspår nere på ”lekplatsen” på ca 100 m och två vinklar – mycket uppskattat kan jag säga! Då han inte är helt ok ännu och fortfarande har två stygn kvar i ett av såren så har vi bara precis börjat gå längre promenader med honom och ökar lite sakta.

Med Hojt däremot försöker jag träna på som vanligt, just nu har det blivit mest korta lydnadspass både här och där. Mycket roligt, han verkar gilla det och jag behöver dessa stunder av glädje för att inte tänka på problemen och för att tanka energi :yes:

bild

Spårtränar gör vi så klart också även om det bara blir på helgerna. Senast så provade vi vad han gör om det har varit en annan person som gått över vårt spår efter att jag lagt ut det och det gick över förväntan. Visst kollade han lite men det han kollade mest på var nog en viltövergång så DET måste vi träna mycket på!! Det finns ju några appelltävlingar här omkring i höst så bara att träna på så vi kan få appellen ”avklarad” i år ;-)

10 reaktioner till “Det tar på krafterna”

 1. Som du vet är jag kass på att läsa bloggar nu för tiden ;)
  Men så tråkigt att ni ska omplacera Kiraly :( Hoppas ni hittar nån som är intresserad av agility.
  Han var ju skitduktig på filmen :)

  Härlig bild på Hojt också!
  Kramar

  1. Ja det är så jobbigt…. och ja vi hoppas på ett bra och aktivt hem åt honom (får han sen köra agility är det bara bonus!)
   kram

 2. Viken duktig kille :)Underbar bild på odlingslotten :)Tanka energi så ofta du kan.Söta Hojt laddar inför apellen ser jag ;) Lycka till!

 3. Hundträning och fotografering är det bästa som finns när man inte vill tänka på tråkigheter. :yes:
  Hoppas det löser sig snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.