web analytics

Äntligen…

.. har Impe blivit av med alla stygnen och får gå normala promenader igen, även om vi väntar några dagar till innan vi låter honom galoppera så är det så skönt att se honom pigg igen :heart:

 

impe10

 

Själv mår jag sådär av förklarliga själv och både fot och rygg har börjat bråka med mig igen men jag piggar upp mig med lite hundträning och efter en liten dipp i engagemanget, både från min och Hojts sida är vi nu på gång igen! Vi ska börja en spår-lydnadskurs i höst som har sikte på appellen/lägre klass och det ska bli så roligt. Gick ju en spårkurs tidigare för samma instruktör och den gav oss väldigt mycket så jag hoppas denna kommer att ge oss lika mycket. Det passar mig väldigt bra att gå kurs eftersom jag planerar min träning betydligt noggrannare då jag har läxor och en förväntan på mig att prestera bättre på nästa kurstillfälle ;-)

Király och jag tränar vidare på agilityn även om det är på en lägre ambitionsnivå men lite framåt går det hela tiden och under träningen kan vi koppla av lite från de nya stränga regler och delningen av hundarna vi har här hemma just nu…

Finns det ingen där ute som vill ha en 3 årig kastrerad pumikille som inte fungerar/gillar andra hundar? Han är väldigt go och glad mot oss tvåbenta :heart:

4 reaktioner till “Äntligen…”

  1. Skönt att han är på bättringsvägen. Hoppas ni hittar ett hem till lilla kastraten. Det är inte lätt för dem heller. Här har vi en evig balansgång med en kastrerad hanne, en steriliserad tik och en omplacerad hanne som varit ranglägst i en stor flock. Vi har slagsmål tik/hanne vilket inte ska ske men som sker ändå. Så går det när människan leker Gud…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.