web analytics

Det känns så konstigt med Tura

Triporas andra valpkull fyller idag 11 veckor och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här. Det har varit desto fler uppdateringar på kennelsidan på Facebook, ni hittar en länk dit i högermenyn.

Vi har behållit en tik, Triporas Turandot, som är hur härlig som helst. Men det känns väldigt konstigt på många sätt, inte alls som att skaffa valp som vi gjort tidigare. Tura är ju född här och ingått i valpkullen vi just haft vilket gör att det känns som om hon bara väntar på sin ägare. Lite kan det bero på att vi hade Pi kvar tills han var 9,5 vecka då hans nya matte och husse hade en redan inbokad resa över midsommar (t-kullens sida under Kullar är uppdaterad för er som är intresserade). Men nu har hon flyttat in i sovrummet och börjar hitta sin plats i flocken. Hon har fortfarande en tendens att vilja smita in i valprummet och kissa om inte ytterdörren är öppen, så jag försöker ha koll och det går bättre och bättre.

Raya leker mycket med henne men dom kan ta det lugnt tillsammans också:

Det är lite lättare att ta det lugnt med Luna då Tura fortfarande har mer respekt för henne än för sin mor:

Tura har fått ärva Lunas valpsele som är ställbar på alla möjliga håll och det är skönt att ha den på under promenaderna då det hoppas och studsas en hel del (dock väldigt prydligt på just denna bild ;-) ):

Nu har jag dock börjat inse att hon är vår valp så vi firade 11 veckorsdagen med att introducera klickern för första gången. Hon är så rolig att hålla på med, trots att de stora tjejerna gjorde allt för att tala om att dom också ville vara med så höll hon fokus på mig riktigt bra.

Börjar till och med komma tillbaka med leksaken för mera lek eller godis (:yes:)

Det tog inte så lång tid innan vi fick till frivilligt sittande, lättaste saken men man måste ju börja någon stans (:kiss:) .

Efter det var det lunch och sen fest på tuggpinne så nu sover hon gott :heart:

8 reaktioner till “Det känns så konstigt med Tura”

  1. Vad hon har vuxit sen midsommar! Och hon är fortfarande lika söt ? Men ska det vänstra örat verkligen se ut så där??

  2. Äntligen kom det en uppdatering här. Så spännande och annorlunda det måste kännas med en valp som varit med sedan dag ett. Stort lycka till med henne.

    1. Ja det känns verkligen så annorlunda, på både gott och ont men nu börjar jag hitta rätt ?

  3. Oj vilken söt valp som ni har behållit! Det blir spännande att följa henne. Min labradorvalp Majken blir 11 veckor på fredag :-) .

    1. Tack ❤️
      Nu har jag läst i kapp hos dig och det ska bli så roligt att följa er. Att Tura och Majken är nästan lika gamla gör det ännu roligare då jag kan få inspiration av dig ?☺️.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.