Bilder på ungdomarna och veckoplanering

Helgen har bjudit på både det ena och det andra….. Började i fredags med att min mage inte mådde speciellt bra så det blev inget jobb på Nybro BKs utställningen under lördagen. Var hemma och gick korta rundor med hundarna då Jerker var iväg och agerade både testledare och A-figge på ett MH i Kalmar.

På söndagen mådde jag däremot betydligt bättre så då var jag på Nybro BKs utställning och masserade hundar. Det blev en både trevlig och givande dag – fler kunder än jag trott och många trevliga människor att prata med Yes 

De här bilderna på våra ”ungdomar” är från en solig dag förra veckan:

Idag på förmiddagen har jag suttit och gjort en grov veckoplanering över både jobbet och hundträningen.
Denna vecka ska jag med Király fokusera på följande:

  • Spår
  • Frysmarkering
  • Vårt trix som ska vara klart till kursen i juli
  • Grundträning i agility 

Spår blir det i kväll och sen en gång till i veckan och jag ska koncentrera mig på böjar och draget i linan.

Frysmarkering, där ska jag lägga på en bättre belöningsmarkör och börja föra över det till mitt tänkta föremål.

Trixet ska vi helt enkelt ta och börja med Big Smile

Grunderna i agility, där har jag fått några tips av snälla vännerna Malin, Cathrin och Sara (Team Hundkänslan Yes ) som jag tänker prova med Király. ”Runda ett föremål/träd/pinne”, starter, cirkelträning m.m. Slalomet har vi redan börjat träna lite enligt 2×2 metoden och vi är där på steg 3. Ska bli skoj att prova något annat ett tag Jump

Jönsöligan

Skönt att du blev pigg så du i alla fall kunde åka en dag..
Fina bilder <3
Ha en skön vecka..kram

Cissi

Ja visst är planering bra, bara man följer den också Wink och det försöker jag göra även om det inte alltid blir som jag tänkt…

Ha det bra båda två Heart
kram

Maria, Zazza & Kiwi

Kul att det gick bra på nybro. bra att du kom iväg en dag iaf!!
Birgitta som har Zazzas helbror och även halvbror hade sett dej, så nu vet hon vem du är.. smile
Bra med planering.. Skulle jag med behöva fixa till!! smile

ha det gott..
kram

Cissi

Tack!
Blev inspirerad när jag läste att du börjat föra träningsdagbok för att ha koll på din och Vetos braiga träning Yes Är dålig på att skriva dagbok men tänkte att veckoplanering kanske jag kan lyckas med i alla fall Wink

Anna

Kul att kunna inspirera smile
Just nu skriver jag mest för att må bra i själen själv, känns som förr då litegrann smile.
Och för att komma ihåg alla nya småuppgifter jag får på rehaben.

Erica

Vad härligt med en uppstrukturerad och planerad vecka.
Här har vi äntligen fått hem vårt hopphinder, så nu kan vi träna ALLA momenten även hemma Yes
KRAM

Eva G

Vilka härliga bilder smile

Om du vill ha tips på en suverän bok, du som gillar böcker med, är Agility right from the start, http://www.agilityrightfromthestart.com/
Där har du massor tips på hur du grundtränar agility. Enligt mig är det den bästa och mest grundliga boken om agilityträning som jag vet om!
Lycka till med träningen! smile

Cissi

Tack för boktipset Yes Jo jag är lite av en nörd när det gäller hundträningsböcker men nu är engelska inte mitt språk direkt Wink men kanske ska jag göra ett försök i alla fall?! Får väl be om översättningshjälp om jag behöver Big Smile
Tack Heart

Eva G

Den är lättläst även på engelska,smile Sen tycker jag mer man använder den som uppslagsbok på tips att träna och hur, och då blir det ju inte så mycket i taget, så det klarar du säkert galant smile

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.