Bästa valpselen och spårgrabbar

Normalt tycker jag inte det är någon idé att köpa en sele till valpen då dom växer ur dom direkt men med en valpsele från Merny.se är det något helt annat!

Den är måttsydd och går att reglera överallt vilket gör att valpen kan ha den nästan ända tills den blir vuxen. Att ha sele på en aktiv, sprallig valp är bra mycket säkrare än att ha halsband då det kan gå illa ifall dom far iväg och det tar stopp i kopplet. Dessutom kan man välja färg/färger på banden själv smile

valpsele

Grabbarna fick ju varsitt spår i går och båda skötte sig mycket bra. Jag brukar ju spåra med Impe i veckorna men i går fick Jerker en ”lektion” i hur långt vi kommit och det gick kanonbra för dom!

140220_impe_s1

Impe har en mycket låg och bra spårteknik:

140220_impe_s2

Till Hojt köpte jag en ny spårlina på CSiGORA när vi var där häromdagen och nu blev den inte utsatt för så mycket test idag då vi spårade på vall men dom tjockare partierna vid 10 m och sista metern av lina var verkligen superbra, så man kände hur långt linan gått ut!

140220_hojt_1

Det var betydligt blötare på gärdet än vad jag trodde, även om vi undvek det värsta ställena så gick vattnet en bit upp över tassarna på flera ställen men trots det spårade Hojt mycket bra!

140220_hojt_2

Bra pinnmarkering trots att jag halvgömt dom:

140220_hojt_3

Slutdelen var mindre blöt så där höll han ett betydligt högre tempo:

140220_hojt_5

Efter sista pinnen busar vi med bästa lilla kampkudden som vanligt och han gillar den så himla mycket:

140220_hojt_7

140220_hojt_6

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.