web analytics

Vilken tös!

140927_luna

Husse hade ställt upp korgarna i sängen då han skulle dammsuga och det var helt ok att gå och lägga sig där tyckte Luna när vi kom hem från dagens träning!

Idag blev det både rapportträning och lydnadsträning. I rapporten tränar vi fortfarande mest på att hon glatt och villigt skall springa mellan oss men idag lade vi även på lite väntetid på Ulrikas sida och att hon inte såg mig vid sista skicket till mig och inte heller Ulrika sista gången till henne. Men det var inga problem, hon sprang så fint och fokuserat så :heart: Både Ulrika och jag har även börjat lägga på framföringarna och där får vi nog bara vara noga så vi inte får några tjyvstarter, tur det är koppel i appellen för springglad det är hon ;-) Nästa pass tänkte vi köra på fält så vi kan öka sträckan utan att vara dolda, det gäller att öka en svårighet i taget.

Lydnadsträningen gick också riktigt bra även om jag inte kör så lång stund med henne då hon trots allt är en whippet och ännu inte har så lätt att fokusera några längre stunder i taget ;-) Vi började med framförgåendet och tänker vi oss för där och inte gör samma fel som på Hojt, så jag får rycket när hon ska gå ut, kan det nog blir riktigt bra. Körde även apporteringe och sittstadga och båda sakerna gick bra! Det är tur vi har Ulrika med som styr upp mig (tack för att du finns :heart: ), det gör att det känns som vi verkligen kan få till en appellydnad på lilla tösen till nästa år :yes:

 

4 reaktioner till “Vilken tös!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.