web analytics

Vilken fantastisk liten hund jag har!

130928_KM_bruks

Jag har en helt fantastisk liten hund som ställer upp på allt matten vill och försöker alltid göra sitt bästa :heart:

I går så var det KM på Emmaboda BK och jag hade anmält Hojt både till brukset (appellspår) och lydnaden (klass 1). Vi började med spåret och det gick väl sådär, mycket vilt i spåret så det blev en del snurrar och kollar. Men vi hade alla pinnar med hem så vi fick ändå 8,5 i betyg. Körde inte budföringen som vanligt men platsen var inga problem så en 10:a där.

Sen var det paus från brukset medan lydnaden körde sin plats och program. Platsen gick bra men sen strulade matte till det så där valde jag att bryta i stället, vi hade ju ändå brukslydnaden kvar.

Och där gick vi en ok linförighet, lite luft i några svängar och en dålig språngmach resulterade i 8,5 vilket jag är nöjd med. Framförgåendet kördes inte riktigt som jag är van och har tränat utan här skulle man gå rakt fram efter halten och sedan vända vilket resulterade i en del strul så där fick vi bara en 5:a då han dessutom drar en del. Läggandet under gång var bra men jag böjde lite på kroppen (en olat som jag trodde jag fått bort men tydligen inte…) så det blev 9,5. På inkallningen stördes han av all publik som stod snett bakom honom så när jag vände mig om så kom han = 0 poäng. Vi fick en väldigt liten apportbock vilket han tyckte var lite roligt så den gjorde han ett omtag på men för övrigt en mycket bra apportering så en 9:a i betyg. Avlutade med ett riktigt, riktigt bra hopp som belönades med en 10:a! Jag är så himla nöjd med hur han, och jag, höll ihop och genomförde tävlingen som resulterade i att vi blev klubbmästare i bruks :rose: :rose: :rose:

Dom fina rosorna på kortet fick vi av bästa träningskamraten Ulrika som har en stor del i vårt lyckande med sitt engagemang i vår träning :heart:

Kvällen tillbringades hos min mamma som har fyllt år och båda grabbarna var lite trötta efter dagen så det blev mys i soffan :heart: :

130928_mys

 

16 reaktioner till “Vilken fantastisk liten hund jag har!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.