web analytics

Vilka hundar vi har!!!

Luna är en härlig liten valp som verkar gilla både leksak och godis :-D

140222

Vi har lekt en hel del och hon leker gladeligen med allt jag presenterar för henne! Har även börjat med lite sitt men fick då nöja mig med valpmaten för annars blev hon alldeles för taggad – helt ljuvlig liten unge <3

Impe är superbra med henne och leker så fint med henne, blir hon för ivrig så går han bara sin väg eller också så struntar han bara i det och då slutar hon.

140221

Men dagens stjärna är ändå Hojt!
Vi har varit på lägrekursen och idag var det spår på schemat. Jag hade tänkt mig ett ca 700m långt spår med 3 apporter, med okänd spårläggare och att jag sen skulle vara helt själv när jag gick det.

Det visade sig att spårläggaren gått lite vilse så det hade blivit lite längre men, ja ja vi kör ändå tyckte jag.
Påsläpp med tl och domare som gick med de första 60 m sen var vi själva. Hojt spårade jättefint och håller jag bara emot lite så går han där han ska och jobbar bra. Ringade i någon vinkel och drev lite i några innan han kom in i spåret igen. Tog pinnarna utan problem men när vi kom till den tredje så var vi fortfarande mitt ute i skogen så jag tänkte att det var nog en bonuspinne för att det blev lite långt!? Vi fortsatte och Hojt ångade på i det, som tur var, relativt lättgådda spåret även om det var risigt och snårigt här och där så var det ganska platt. När vi väl kom till slutet så visade Runkeepern på 1,37 km!!!!!

Så långt har vi aldrig spårat förr och jag är supernöjd med honom och hur säker han kändes att hänga efter och dessutom klarade vi det på ca 24 min! Ett lägrespår är ju ca 1 km på 25 min så det känns lovande – bästa spårgrabben <3

140220_hojt_4

 

8 reaktioner till “Vilka hundar vi har!!!”

  1. Jösses! Jag är imponerad över att du skuttade runt på 24 minuter! Inte det minsta förvånad över att Hojtet klarade det dock ;)

    Duktig farbror Impe! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.