web analytics
Bruksträning,  Lydnadsträning,  Vardagen

Veckans som gått

Vilken vecka det varit – blandat jobb och trädgårdsarbete med braig hundträning :yes:

Spårandet har lossnat en del, Kiraly börjar inse att han får klara det själv då hans matte bara står där och glor när han ’frågar’ om hjälp ;)

Efter en ’spark i baken’ av vännen Sara så har vi kommit igång även med lydnadsträningen Kiraly och jag. Först lite trevande i trädgården i tisdags där det kändes sådär men på kvällen vände det!
Hela familjen gick ner på ’fotbollsplanen’ mitt i området och tränade tillsammans. Kände mig både strukturerad och positiv så vi fick verkligen till bra träning :rotfl:  
Jerker och Impe körde klossträning och kom en liten bit på rätt väg de med.

Taggad av detta fick vi även till ett bra lydnadspass i torsdags på kvällsrundan. Vi var på ett nytt ställe där det dök upp störning lite då och då, jättenyttigt! Tycker vi klarade av det riktigt bra alla fyra.

I går hade vi träningsfritt och var i stället på gatufest utan för tomten. Mycket trevlig kväll med god mat (den hade man med sig själv) och härliga människor.
Efter maten var det en tipspromend så då passade vi på att hämta hundarna. Vilket var tur det då Impe ägnat tiden åt att länsa husses ryggsäck och strimlat papperen han hade i den :reallypissed:  
Efter tipspromenaden fick hundarna vara kvar, Impe ordentligt kopplad i husses knä medan Kiraly som är betydligt skötsammare fick lite mer frihet. När det däremot gick förbi några hundar fick han vackert hålla sig hos mig 8-) Tillslut stod vi inte ut med myggen längre utan tackade för oss.
Vi hade en verkligt trevlig kväll, lite onödigt bara att den skulle sluta som den gjorde… :-/

I dag får jag och hundarna hitta på något själva på eftermiddagen då Jerker ska vara i Jönköping klockan fyra och spela säckpipa på ett bröllop – säger lycka till både till honom och brudparet :heart:  

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.