web analytics

Vår variant på midsommar!

140620_7

Midsommarafton började på allra bästa sätt med ett roligt spår för Hojt med terrängsskiften från gärde till skog och tillbaka igen. Han löste det utan problem och markerade dessutom alla apporterna, oavsett om det var en pinne eller en sak :yes: Tyvärr lämnade vinkelarbetet en hel del övrigt att önska så nu får det bli fokus på vinklar nästa gång.

Efter spårandet stannade vi vid Törn och Hojt fick bada lite. Han gillar att gå i men tycker fortfarande det är läskigt att simma men igår släppte han alla fötterna från botten i alla fall ;-)

140620_1

Drinken före middagen serverades på altanen, mysigt tyckte Utzzi:

140620_2

Medan Fluff gjorde sitt bästa för att försöka få sin matte att dela med sig av dom goda bönchipsen:

140620_3

Huvudrätten var en supergod marinerad och grillad/rökt fläskfile med ljummen färskpotatis, sockerärtor, purjulök, tomater och morötter och en hemmagjord tzatziki till det. Kan bara säga att Jerker överträffade sig själv :heart:

Efter det blev det några olika ostar och Havtornsmarmelad som Ulrika köpt i saluhallen i Kalmar:

140620_5

Tre helt olika ostar men vansinnigt goda alla tre.

Och som efterätt serverades det vaniljpanacotta med jordgubbar och ett glas portvin!

140620_6

Alltså en midsommarafton helt i min smak: hundträning, supersmaskig middag med Jerker och en god vän, lagom med dricka och i säng före tolv! Undrar om man börjar bli gammal ;-)

Idag startade midsommardagen med lydnadsträning på klubben! Började med apportering och hopp men han taggar lite väl mycket i dom momenten då så ska prova att lägga dom senare i träning. Körde inkallning med ställande men det är lite svårt att få till både bra fart och ett bra ställande, hade ingen MM med idag men måste komma ihåg den nästa gång! Framåtsändandets saktagåendebit börjar lossna och han verka ha fattat vad det hela går ut på! I lf är det svängarna och starterna som inte är så bra (behöver ett bättre engagemang där), raksträckorna är däremot riktigt bra nu. Det blev även krypträning där det också är själva starten som behöver göras stabilare. Ja, ja bara träna vidare och både Hojt och jag tyckte träning var rolig så det ska nog bli bra så småningom smile

10 reaktioner till “Vår variant på midsommar!”

 1. Ingen midsommarstång??? Inga små grodor??? Går det??? :eek: :silly: :rotfl:
  Äta smaskigt i trevligt sällskap, kan väl inte bli bättre! :laugh:

  Duktig Hojt! Modigt smile

 2. Låter (och ser ut) som ni hade en jättetrevlig midsommar. Själv tillbringade jag den på resande fot. Startade med bil från Wales kl 9:00 och klev av tåget hemma kl 00:10 :car: :airplane: :car: :ZZZ:

  1. Förstår att det var en jobbig dag men så skönt att du kom hem ordentligt och slapp leta rätt på ett hotell *good*

 3. Supertrevlig midsommar om du även frågar mig!
  Fantastisk fin kombinerad meny där kocken såg till så att smakerna verkligen gifte sig med varandra! Ljuvligt, galet, gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.