web analytics

Valpfilmer

Nu har snön kommit även hit så nu är det slut med spårandet på ett tag. Tänker inte göra om misstaget att tycka att det inte är så mycket så stegen syns knappt. Nä nu får vi sysselsätta oss med annat, lydnad och uppletande tillexempel.

I går blev det ett pass med fjärren, krypet och inte tugga på pinnar (inför vittringspinnarna) inne för Hojt medan husse körde lite ”stå”-träning på Impe. I dag körde vi uppletande tillsammans med Ulrika, Fluff och Utzzi. Nu förtiden har Hojt inga problem att gå ut ordentligt men fortfarande har han svårt att slå på näsan redan på första skicket. Han hade lite svårt att hitta saker i snön men jobbade riktigt bra vid flera tillfällen. Mycket kvar att jobba på men uppletandet kommer ju inte förrän i högre så vi har gott om tid på oss :-D

I torsdags och fredags kom det några korta valpfilmer från Helena på Kennel Chase Me . Det är så roligt att kunna följa valparnas utveckling så här på distans och redan nu se dom och kanske börja bilda sig en uppfattning om dom.

Först en film från i torsdags: tik1_2_140116

Sen en film från igår: tik3_140117

Dom är tre veckor och är det någon därute som är intresserad av en liten fin whippetkille så finns det fortfarande några kvar, bara att kontakta Helena, kontaktinfo hittar ni på hennes hemsida!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.