web analytics

Uppletande och ”lyfta på benet”

Efter tisdagens och onsdagens träningar där det var lite blandat på bra och mindra bra saker så gick gårdagens övningar enbart i dur :inlove:

Jag lade ett spår till Mysa i går på eftermiddagen (hon är riktigt duktig :yes: ) och efter det så gjorde vi ett uppletande med både Mysa och Király. Moster och Mysa har tränat uppletande en hel del och det märktes, Mysa var jätteduktig!
Király har inte kört uppletande speciellt mycket, sådär 8-10 gånger totalt i sitt liv och den senaste var i slutet på juli och den innan i slutet på maj så som ni hör är det inget vi tagit tag i direkt :-/  Så döm om min förvåning när han gick superfint!! Vi vallade en korridor på sådär 15 meters bredd och 50 meters djup där Király fick börja med ett föremål på ca 30 m och ett på dryga 45 m. Första skicket gick han rakt ut och tog den på 30 m direkt, ”skakade” den lite innan han kom i full fart in till mig! Andra skicket så sprang han lite där den första saken legat innan han fortsatte ut och tog den andra, och den här gång full fart in utan att skaka den. Där slutade jag, så himla nöjd med min lilla Kung :heart. Får nog ta tag och träna lite uppletande då och då :-))

Innan middagen körde jag ett par gånger 8:a pinnars slalom på båda sidor och han gick jättefint trots att jag satt ihop pinnarna lite :yes:

Efter kvällspromenaden blev det ett pass ”klicker” på vardagsrumsmattan där jag började försöka få fram att lyfta på höger bakben. Det kunde han när han var liten men vi har inte kört det på snart ett år och någon signal på det lade vi aldrig. Nu var min tajming urdålig men trots det så tog det ”bara” tre pass så började han lyfta på benet :inlove: Nu ska vi bara komma på vad vi ska döpa det till och även få till det oavsett var jag är ;-)

4 reaktioner till “Uppletande och ”lyfta på benet””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.