web analytics

Svårt med en dålig arm :-(

Nu när alla våra hundar verkar må bra så är det så typiskt att jag inte gör det… Har inflammation i muskelfästena i vänster handled, armbåge och axel/skuldra och inget har hittills hjälpt. Men nu ska jag få sjukgymnastik och jag hoppas verkligen att det kommer att få den frisk. Det är förvånaden hur mycket man använder sin vänsterarm trots att man är högerhänt, både i vardagen och i hundträningen. Så visst använder jag den och det gör väl att det tar lite längre tid, men jag börjar bli lite trött på att ha ont så jag ska verkligen göra mitt bästa för att få den bra nu!

Om inte annat för att kunna ta tag i hundträningen ordentligt! Spåra med Hojt går riktigt bra att göra och där börjar vi återigen komma i form. Krypet kör vi också lite grann då det går att göra inne, det har vi ju inte tränat ordentligt sedan i somras då han blev dålig så där är det en bit kvar innan jag är helt nöjd men vi är helt klart på rätt väg *good*
Fjärren tränar vi också inne och där har vi ju bytt från låsta bakben till låsta framben och det tar tid att få in rörelserna så där har vi verkligen något att pyssla med nu när snön kom. Vittringen har jag haft lite svårt att ta tag i då jag inte riktigt har fått kläm på hur jag ska lära in det på bästa sätt men nu ska jag prova en variant inne så får vi se hur det går.

150114_tacke_bus2

Men resten av momenten som vi behöver träna fungerar inte helt när man helst ska undvika att använda vänsterarmen, om inte annat så belönar jag mest med vänstern både när det gäller godis och kamp så det blir lite jobbigt… Ja ja jag får väl lugna mig med eventuella tävlingar och se till att armen får bli bra först.

Att träna lydnad med Luna utan att använda vänsterarmen är ännu svårare men vi försöker köra lite inne, vilket hon i och för sig föredrar ;-) Och vi har ju inte bråttom direkt så det får ta den tid det tar, hon är ju inte jätteroad av lydnaden direkt *crazy*

 

6 reaktioner till “Svårt med en dålig arm :-(”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.