web analytics

Stackars Hojt

Inte lätt att vara en livsglad liten valp när man inte ser sig för :eek:

I måndags var vi i Klavreström och grävde upp några pioner, som vi tog med oss hem, och fikade med smaskigt fikabröd :yes: Medan vi umgicks med de tvåbenta Schelinarna så umgicks Hojt med de fyrbenta. Dom hade jätteskoj och det märktes verkligen att Hojt och Preben kom ihåg varandra även om de bara träffats en gång då Hojt var 9 veckor :heart: Även snälla Deco var med på ett hörn medan Bruno mest tittade på 8-) Precis innan vi skulle åka så lyckades Hojt alldeles själv kraschlanda och linkade lite men verkade inte ha ont. Men när vi kom ner till klubben (medlemsmöte) och rastade innan så haltade han rejält :-((

Som tur var så var just detta medlemsmöte ”veterinärkväll” så jag passade på att be henne titta på Hojt efter mötet. Det var inget brutet men han reagerade ordentligt på yttertån på höger fram, ”ta det väldigt lugnt några dagar” var rekommendationen och blev det värre skulle vi åka in och röntga det. Tur man har biolighten :yes: Har kört den ett antal gånger på honom och nu haltar han knappt men han får ta det lugnt några dagar till för säkerhets skull.

Pionerna har nu planterats i hörnet vid/under plommonträdet och vi håller tummarna att dom tar sig och blommar redan i år:

I detta hörn är det tänkt att vi ska ha buskar och vårlökar.
Dessa fina botaniska tulpaner blommade förra veckan bredvid där vi nu planterade pinonerna:

Resten av tomten är nu mest gräsmatta då vi lagt igen alla rabatter. Så jätteskönt :yes: Gräsmattan är ju bara att klippa och den kan man ju använda till att träna hund på ;-)

I går hade vi trevliga gäster här på dagen: B-M och Lydia från Stockholm! Jätteroligt att träffas och prata bort några timmar. Impe var lite mycket tyckte Lydia, däremot verkade hon och Király komma ihåg varandra – roligt och intressant att se deras kommunikation. Hojt fick vara med en stund och hälsa i koppel och även han och Lydia verkade gilla varandra, det var lugnt och sansat vilket båda uppskattade :-))

 

6 reaktioner till “Stackars Hojt”

  1. Tack för trevlig fika- och pratstund! Lydia har sovit ända sen vi kom hem igår kväll, med undantag för promenad och mat. Det tar på krafterna att vara på resa.

  2. Där ser man… botaniska! ;-) Jojo, sådana har jag också. Bästa att försöka rädda dem innan den rabatten också försvinner… Fina är de!

    Tur att Hojtet fixade skadan alldeles själv, hade just varit snyggt om en viss Dansk varit orsaken :jump: Hoppas han repar sig snabbt och inte får några men av det i framtiden!

    1. Ja jag tror dom hette så, kan inte påstå att jag är så duktig på detta ;-)
      Ja du det är sånt som händer med en livlig valp så ingen av dina ska känna sig skyldig. Han får vara i extrem stillhet ett tag och så kör jag Biolight på honom så ska nu nog kunna undvika framtida men :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.