web analytics

Sommar = bad och träning

I lördags var hela familjen ner och badade, fast det var bara hundarna som simmade. I alla fall jag är en riktigt badkruka, och Jerker föredrar att ha våtdräkten på när han ska simma i sjön ;-)

Impe och Luna är enkla att få att simma, lite godis så löser sig det mesta:

140719_luna_impe

Medan Hojt tycker att det är lite läskigt, fast han har kommit på att det nog har med att man viftar med frambenen att göra :-P  Jerker bar ut honom några gånger så han fick simma in och då kom han tillslut på att det nog inte var så äckligt och simmade riktigt fint!

140719_hojt

Fick ju hjälp att hitta träningsinspirationen igen så nu har det blivit lite tränat och passet i går kväll var riktigt roligt! Blev påmind av Ulrika att jag ju kan använda MM till en hel del och äntligen fick vi till farten i apporteringen bättre, så roligt att se honom tagga igen. Och enligt somliga så är det här vår målbild när det gäller engagemang, och ja jag kan bara hålla med:

140720_vi

Håller även på att prova några olika varianter för att få till ett bättre engagemang, position och flyt i vårt ff/lf men det lär ta ett tag innan jag kan berätta om, och vad, som har givit resultat. Däremot har han fått en ny leksak som verkligen gick hem så den kan nog hjälpa till en del i motivationsträningen:

140720_hojt

4 reaktioner till “Sommar = bad och träning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.