I lektagen

Nu har det gått en vecka av Jerkers semester och det har varit otroligt varmt på dagarna. Jerker var ambitiös i början på veckan och klippte berberishäckarna men sen har det varit för varmt för att göra något speciellt. Fast inte om man frågar Hojt och Luna förstås:

Detta orkade dom med mitt på eftermiddagen, men sen låg dom båda däckade ett tag In Love

Det har blivit en del badande för hundarna, hittade ett ställe där jag kunde köra ”vattentrask” med dom! Var där ganska tidigt på morgonen så det var dessutom skugga vilket bara gjorde det hela ännu bättre. Sen har det blivit lite hundträning också men då ganska sent på kvällarna, eller som i morse väldigt tidigt på morgonen.

Men trots värmen så växer det en hel del och nu har min dahlia på altanen slagit ut, lite mindre blomma än vad jag trodde men väldigt fin ändå:

140725_dahlia

nmp

Att de bara orkar! Jag blir trött och svettig bara av att se dem!!

Så fin den är! Att det äntligen börjar blomma ordentligt är verkligen den enda fördelen med den här värmen.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.