web analytics

Skönt när det känns att man är på rätt väg

Era och jag var iväg på en tvådagarskurs i Nykvarn torsdag-fredag i veckan som var. Det var första gången hon åkte bil så långt, första gången hon bodde på hotell, första gången på kurs, ja det var många upplevelser dessa dagar som var första gången för henne.

Jag är så imponerad av att hon höll ihop så pass bra trots att hon är lite osäker på andra hundar och väldigt störningskänslig.

Att dela hotellrum med snälla Fluff var absolut inga problem:

På själva kursen så visade det sig att vi hade väldigt många fina grunder att stå på och det var mest jag som skulle våga sätta ihop saker till moment. Fick många välbehövliga sparkar i baken så nu ska vi nog utvecklas än mer tillsammans min fina Era och jag :inlove: Vi började gå i friaföljet, fick till fina hållanden på apporten, började med lite mer stadga och i sista passet blev det ett par fina budföringar med nya mottagare också!

När vi kom hem var det självklart jätteskoj att träffa whipparna som jag tror hon ändå hade saknat, men på lördagen tillbringade hon ganska mycket tid i fåtöljen (:kiss:)

6 reaktioner till “Skönt när det känns att man är på rätt väg”

 1. Vad kul! Då var ni nästgårds från mig :-) – har en kvarts körning till hallen ungefär. Ska dit och träna idag faktiskt. Och härligt att ni redan är så bra igång!

  1. Ja ni har det lyxigt där runt Mälardalen med en hel hög hundhallar på olika ställen, är lite avundsjuk (:blum:)
   Lycka till med träningen!

  1. Nja nu ska vi inte överdriva men vi gör i alla fall framsteg ;-)
   Ja det ska bli så roligt att träffas snart :heart:

 2. Låter som ni haft en bra kurs och bra att du fick inse att du gör ett bra jobb ? hoppas på att du har lite film att bjuda på med ?

  1. Ja det är kanske inte min starka sida att tro på mig själv (:pardon:) Men nästan så jag började göra det nu (:good:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.