web analytics

Rasister?!

Har insett något mycket faschinerande när det gäller en del hundar och även folk:
Dom är ’rasister’ när det gäller hundar!?!

Kiraly tillexempel har haft omgångar när svarta hundar inte passat medan andra färger av samma ras gått bra – märkligt!?

Att sen Impe blir extra glad varje gång han träffar en whippet kan man kanske förstå med tanke på hur egna dom är ;-) :inlove:

Men det jag tycker är ledsamt är att man märker dessa ’rasistiska’ tendenser även bland vissa människor…. Har man ’fel’ ras så går det inte lika bra att umgås som om man har samma eller i varje fall ”rätt” ras!? Att det sen tittas snett inom samma ras beroende på vilken kennel man har i från är lika tråkigt det men man kan kanske inte kalla det ”rasistiskt” ;-)

Ja, ja sånt är livet – personligen gillar jag att umgås med trevliga, engagerade människor oavsett kön, hudfärg, hundras eller ens om de har hund 8-)

Det kanske ser ut på den här bilden som om Impe är ”mobbad” (eller kanske det är Király som är det med tanke på upppsynen…) men så är inte fallet som tur är :heart:

 

7 reaktioner till “Rasister?!”

 1. Jag tycker det är häftigt att dom gillar att umgås med samma ras och inte alls konstigt egentligen lika barn leka bäst :) kanske därför man väljer att umgås med folk med samma ras också även om det för egen del kvittar! Men det där att man inte kan umgås med folk med hundr från andra kennlar gör mig galen jag ogillar skarpt när uppfödare styr sina valpköpare som marionett dockor!

  1. Visst är det så och inte så konstigt men det viktiga är att man ändå har, som du skriver, inställningen att det trots allt kvittar vilken ras en person har :-)) För att inte tala om vilken kennel den kommer ifrån – hur det kan styra ens umgänge övergår mitt förstånd…..

 2. Stackars Impe, han ser ut som en katt bland hermelinerna i uppsynen ;-) :-D

  Ja fy bövelen vad trist det är med folk som dömer andra efter vad de har för ras! :-(

  1. Fast jag tror han trivs med sina krulliga vänner :heart:

   Ja!! Men det är tur det finns personer som umgås bara för att det är trevligt också :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.