web analytics

Pepping

Tänk så underbart det är att ha en verklig vän som peppar och ”puttar” mig åt rätt håll både i all hundträning och i min egen vardag – tur jag har dig :heart:
”Nolltolerans” infördes och jag fick tillfälle att prova det direkt, och det fungerade :yes: Visst det kanske var en relativt enkel ”situation” men ändå ;-) Dessutom fungerade tipset med att få till farten i inkallningen – en del kvar att önska men riktigt bra fart idag :yes:

Sen har ju jag/vi numera fler vänner (och släktingar) på nära håll att umgås och träna hund med vilket definitivt gör livet roligare och mer givande :highfive: Tänk så bra allt kan bli :inlove:

Att det sedan bara är tre dygn kvar innan jag äntligen får träffa min nya lilla stjärna gör ju inte livet sämre direkt ;-) Just nu går tiden SÅ HIMLA SAAAAAKTAAAAA……. Tur det kom ett nytt kort från kära uppfödaren i går:

att sedan inte Hojt visar ansiktet utan vänder rumpan till får man stå ut med, att fota aktiva valpar är inte lätt. Enligt uppgift är de ljusa, från vänster till höger, Hajja, Huszár, Harjá och Hojt. Vem som är vem av det två svarta, Hyss och Heffa, vet jag däremot inte. Men så himla söta alla sex :heart:

 

2 reaktioner till “Pepping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.