web analytics

Om lyxen av att ha en händig man :-)

Börjar dock med att tacka mina kära släktingar för att de håller traditionen vid liv och skickar kort med vanliga posten (:good:) . Det är verkligen roligt att få och något jag kunde bli bättre på att göra själv (:yes:) .

Men nu till något jag har längtat efter sedan vi flyttade in i det här huset för snart 13 år sedan, en dörr ut på norrsidan!

Det har inte varit möjligt tidigare då vi haft vattenburen fjärrvärme med elementen under fönstren, och med eternitfasad vill man inte göra ”hål” i onödan. Nu har vi däremot bytt till luftvärmepump då fjärrvärmen krånglade så äntligen kunde jag få min dörr (:yes:) .

Det är så lyxigt att ha en man som fixar de mest skilda saker, han sydde sin egen klänning till vårt bröllop, han har monterat dragkrok på bilen, satt in en ny taklucka i husbilen (och bytt de gamla), bytt stötdämpare och sytt nya fönsterskydd till den också. Han lagar fantastiskt god mat och nu har han alltså även installerat en dörr i hund/valprummet :inlove: . Att han sen är lika galen i hundar som jag och min bästa vän gör det hela ännu bättre, inte konstigt att jag är tokkär i honom :heart: :heart:

Han började i går morse och i går kväll hade han kommit så pass långt att dörren var på plats och ”hålet” bredvid igensatt! Idag isolerade han, gjorde klart det sista på utsidan och byggde en trapp (:yess:) . Det som är kvar, som han inte hade grejer till är gipsskiva och tröskel på insidan men den fungerar och det är så härligt att äntligen ha den (:yes:) .

Två bilder på hur det såg ut före:

Här är det Turan som nyfiket försöker se vad husse gör :-D

Han är dessutom oftast glad medan han jobbar, dock inte om det inte går som han tänkt sig och då hörs det (:crazy:)

Nu ser det alltså ut så här, jag uppdaterar så fort det sista är på plats. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge ;-)

 

2 reaktioner till “Om lyxen av att ha en händig man :-)”

  1. Grattis till den nya dörren!! ❤️

    Jerker ser ut att ha det kul när han jobbar. ?

    Noterar att Raya tydligen inte var det minsta nyfiken ?

    1. Tack, jag är så nöjd ?

      Hm den lilla randiga är på väg in i skendräktighet och tycker att sova är livet, så varför bry sig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.