web analytics

Ok..

… ett förtydligande angående förra inlägget: Självklart försöker jag få min hund att göra rätt i ett moment om vi har strulat till det, inte bara gör samma fel om och om igen – det lär vi oss inget på ;-)

I onsdag blev det promenad med syrran och sedan jobb på eftermiddagen. Skippade utomhusträning och körde ett ”klickerpass” med båda hundarna på kvällen i stället.
Impe började jag försöka få att buga…. inte lätt men gång tre så fick vi till nått som i alla fall kunde kallas buga ;-)
Med Király fortsatte jag med ”lyfta bakbenet” och försöker nu föra över det så han ska sätta tassen på min hand i luften. Lika dant där, vid pass tre så började det släppa :yes:

I går var det jobb och middag med min mamma som gällde så då blev det inte heller någon träning. Men idag blev det ett pass ute på gatan mest för att hitta kontakten, fokuset och rätt attityd. Först gick det sådär men andra passet när jag ”drog upp smilbanden” gick det riktigt bra och vi slutade med en härlig känsla :inlove:

Nu har jag jobbat, ätit lunch och ska nu ta tag i det sista inför kvällen då helgens gäster (ja även husse som varit borta hela veckan) anländer. Ser verkligen fram emot denna helg och tror vi kommer att ha supertrevlig alla åtta :yes:

Så här såg Király ut för ganska exakt ett år sedan, knappt 4 månader gammal :heart:

5 reaktioner till “Ok..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.