web analytics

Oj…

… så länge sedan det var jag bloggade :eek:

Det har hänt en hel del sedan sist och det viktigaste är nog att jag har fått en operationstid för min axel. Det visade sig på MR-röntgen att ett muskelfäste i axelleden var trasigt och läkarna bestämde att det behövdes en operation för att jag skulle bli bra så nu på torsdag är det dags!

Trots den onda axeln har det blivit en del hundträning:

150511_hojt

Hojt har fått träna både lydnad, uppletande och nosework. På lydnaden provade vi senast att sätta ihop framåtsändandets båda bitar och det gick över förväntan bra, behöver mer träning på saktabiten och människor i gruppen men det går framåt i alla fall *good*

Luna har inte fått träna så där jättemycket men något spår och ett litet uppletande har det blivit samt lite mer whippetraceträning och nästa söndag ska hon förhoppningsvis få tränarnas godkännande att börja försöka få sin tävlingslicens:

150514_luna1 150514_luna2

Då husse har varit i USA en vecka har Impe mest fått busa med Luna *kiss*

150511_luna_impe

Innan Jerker reste så åkte vi till Öland en sväng då det var Öland Spirar och jag visste ett trevligt ställe som dels hade en fin trädgård och dels sålde cementfigurer som jag gillade. Då Jerker länge har velat ha någon form av vattenarrangemang i trädgården så enades vi tillslut om att ett litet fågelbad kunde väl var ok. Så det blev dels ett fint, hjärtformat fågelbad inhandlat men även en gargoyle (som Jerker absolut ville ha) och en jättefin husvätte:

cementfigurer

 

6 reaktioner till “Oj…”

 1. Hoppas på en lyckad operation! När det än blir. *unknw* *dash*

  Ska bli väldigt kul att se bilder på det däringa vattenbadet också! Tomtar och troll i all ära, men vattenbad! är viktiga grejer vettu. Fågelpopulationen i trädgården ökar med en hel massa procent om man har vatten *yes* Om man dessutom matar dem även på sommaren…. så har man många *good*

  1. Ja ökningen av fåglar är ett dilemma (vi har inte katt men whippetar…) men eftersom Jerker så gärna vill ha något ’vatten’ i trädgården fick det bli ett sånt ;-)

   Operationen blir förhoppningsvis den 4/6 :yes:

 2. Härligt att få hjälp med axeln så snabbt när felet väl lokaliserats. Lycka till med operationen.
  Saktabiten, ja. Den är INTE att leka med. Jag har precis börjat med framförgåendet med Strix och tänker grunda det REJÄLT sakta. Det är iaf planen :silly:
  Härliga bilder, som alltid härinne.
  Kram :inlove:

  1. Tack :heart:

   Ja gör det, ju bättre man grundtränar ju bättre går det sen *good*
   kram *kiss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.