web analytics

Nytt

Kände för att helt och hållet förändra här inne så håll till godo, och säg gärna vad ni tycker ?:-)

Båda grabbarna spårade riktigt, riktigt bra i lördags och det käns verkligen som Király nu fattat vad det här med spår går ut på – inte leta pinnar utan följa ett spår till nått man vill ha :yes:
Király fick även ett spår i söndags medan husse och Impe roade sig i Växjö med massa andra whippetar och deras hussar/mattar (enligt uppgift hade dom haft superkul!). Ulrika hade lagt spåret på ett nytt ställe, ca 250 m långt med några vinklar och han spårade bra även idag även om han var tvungen att stanna och kolla då och då så valde han hela tiden att fortsätta spåra. Så himla positivt att känna både draget i linan och att han verkligen vill fortsätta oavsett!

Idag har Jerker varit ledig så nu har vi äntligen fungerande grindar igen, så jätteskönt! Dessutom kom grindarna idag som vi köpt på Blocket till bilen. Verkar helt oanvända, passar perfekt och enligt Jerker verkar dom inte skramla heller….. hoppas han har rätt.

Király 3 månader och hur söt och häftig som helst – vilket han fortfarande är :heart:

 

20 reaktioner till “Nytt”

 1. Oj, vad snyggt det har blivit här :yes: ! Härligt att ”polletten” trillat ner ordentligt för Király i spåret, det är så häftigt när de förstår uppgiften. Gillar du som mig att vara ute i skog & mark så är ju det ett STORT plus med spårträning! Stor Kram från oss :-)

 2. Jaså det var därför det var upptaget när jag försökte ringa i eftermiddags. Du satt förstås och babblade om saken i telefon :-P

  Grattis i vilket fall som helst. Vi får höras imorgon.

 3. Fin layout gillar upplägget :)
  Så himla roligt att det går så bra med spåret och att det verkar ha släppt nu :) Ja han är hur häftig som helst din lilla Kung :inlove:

 4. Det blev ju jättefint härinne!
  Härligt att det lossnat i spåret. Jag vill minnas att jag sade till dig att det skulle göra det så småningom …
  KRAM

  1. Ja jag är så glad att du fått rätt :yes:
   Nu verkar han fatta vad det här med spår verkligen är :heart:
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.